Vizualizare
Discuţii începute (17) | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Anti-egoAm obosit. Drumul e prea lung și simt nevoia să mă așez. În viață există un moment pentru fiecare decizie, pentru fiecare acțiune. Acel mom… Început de Mihai Cotea |
8 |
Feb 25, 2017 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Mamă, cu resemnare...Toni și Mirabela își terminau tura în parc. Petrecuseră câteva ore bune acolo, deși băiatul nu fusese prea încântat de propunerea mamei. Ar… Început de Mihai Cotea |
5 |
Feb 19, 2017 Răspunsul lui Mihai Cotea |
OzanaFrunzele începură un tango sălbatic, brutal, lovindu-se una de cealaltă, împreunându-se, pentru ca apoi să se despartă. Rotocoale. Repetiti… Început de Mihai Cotea |
8 |
Iun 9, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Vrajă inversăCuvintele m-au modelat întotdeauna. Cum mi-am dat seama de asta? M-am uitat adineauri în oglindă. Trecând peste asta, m-am apucat să citesc… Început de Mihai Cotea |
5 |
Mai 3, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Încă o zi în libertate. Obsesia posesieiSă mă lamentez? Să-mi plâng de milă? Asta fac în restul timpului, azi doar spun… Cine nu posedă, nu are nimic de pierdut. E o vorbă…în vânt… Început de Mihai Cotea |
4 |
Apr 1, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Pucioasă sufleteascăseria de proză scurtă AlchiMia În viața de zi cu zi sunt o tipă de treabă, dacă nu apeși butoanele greșite. Ghinioniștii mă cunosc dincolo… Început de Mihai Cotea |
4 |
Feb 20, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Vremea tornadei - roman de debut (Dorina visează)Dorina se afla într-o gară aflată în construcție. Nemulțumită de căile ferate autohtone, le ordonă tovarășilor să le distrugă pe toate, cu… Început de Mihai Cotea |
6 |
Feb 12, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Luminița ochilor meiOoo, oameni, oameni, oameni, Semănați, cu iubire... Cărările... Ooo, voi oameni, vooi oameni Minuaaați... Fusese încă un succes la scen… Început de Mihai Cotea |
7 |
Feb 13, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Eu și Mia(seria de proză scurtă AlchiMia) La ce mai am eu nevoie de tine? La ce-mi mai e bună nevoia de tine? În minte răsună ecoul unor întrebări… Început de Mihai Cotea |
10 |
Feb 15, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Cu taxă inversăAș fi plătit pentru discuția noastră de ieri. Să fi sunat cu taxă inversă, dragă. Ne-am vorbit. Dar când ne-am și spus ceva? Ai sufletul su… Început de Mihai Cotea |
14 |
Feb 20, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la:
RO45CECEB00008RON1057488
titular cont: LAZAR VASILISIA
(CEC Bank)
*
Așteptăm DONATORI și pentru perioada septembrie 2022 - septembrie 2023:
© 2023 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor