În epocile decăzute spiritual oamenii de rînd nici nu bănuiesc cît rău le produce lor înșiși, dar și preopinenților, limbajul vulgar, care, așa cum cei inițiați știu deja, atrage în aura inconștienților energii imunde, mocirloase. Sigur că nici un troglodit nu va citi aceste rînduri și chiar dacă ar face-o, comentariul său ar fi tot o înjurătură vulgară, ca o ilustrare a nivelului gregar în care se bălăcește.

   Falustrarea yonilatriei  se vrea a fi o ilustrare a adorării yoniului într-un mod mai ghiduș, dar într-un limbaj care ne ferește de rezonanțe demoniace penibile sau indezirabile. Mai întîi poate că ar fi util să trecem în revistă  derivatele termenului :

    Falustrada yonișorului este organul de care unele femei se țin atunci cînd privesc în zare, fie că mintea lor zburătăcește în lumea fizică ori în alte lumi fanteziste, cum ar fi lumea plăcerilor voluptoase circumscrise celui de-al doilea centru de forță, de jos în sus, numit de către yoghini swadhisthana chakra. Falustrada se află de obicei la marginea unui abis și servește pentru a împiedica ființele zăbăuce să cadă în prăpastia singurătății sau dezolării !

   Falustrarea înseamnă, așa cum lesne se observă, frustrarea de organul erect masculin și se manifestă prin crize de isterie mai mult sau mai puțin mascate ori necontrolate.

   Falustenia este un derivat de la milostenie, calistenie, dar nu este exclusă nici astenia de falus ! Numai contextul indică în mod precis despre ce nuanță este vorba. Dacă derivă din milostenie, atunci falustenia înseamnă că faci amor din compasiune, fiindcă yonișorul nu-ți place, dar te place !

   Cînd falustenia derivă din calistenie, înseamnă că organul se flutură pe dinaintea yonișoarelor ca la paradă, doar-doar este băgat în seamă și mai apoi introdus acolo unde îi este locul ! Din păcate, cel mai adesea, falustenia este practicată fie de Urîții Pămîntului, fie de Nedoriții yonișoarelor, pentru că deasupra falusurilor se află un bîrdihan prea mare sau o secetă de bani ! Din acest motiv, acest tip de falustenie rămîne doar o fluturare inutilă !

    Dacă falustenia derivă din astenia de primăvară, asta înseamnă că yonișorul s-a răsfățat cu iubitul falus și ignoră falusul neiubit de care este legat cu acte notariale sau acte legitime, fiindcă există și acte ilegale, cum se știe deja.

   Falustroza indică nu atît artroza la nivel falic, ci glucoza sau dulceața unor falusuri, mai ales cînd sînt adorate precum acadelele ! Se știe doar de către yonișoarele măiastre că gusturile diferă de la un falus la altul, în funcție de igienă, dispoziție și nivel de conștiință, deoarece, de pildă, falusul cu gust sărat arată o predominanță pe manipura chakra, adică Centrul Voinței, dar nu mai intrăm în alte detalii pentru a nu-i stresa pe cei neinteresați de fiziologia subtilă a corpului uman ( subiect foarte fasciant de altfel, dar, de, nu pentru toți oamenii ! ).

   Falustrul  nu este falusul lustruit de admiratoare, din sticlă, lemn sau plastic, folosit în locul celui natural, ci falusul ilustru al divinităților protectoare, reprezentat în erecție la statuile din antichitate. Falustrul mai poate fi, dar numai pentru inițiatele tantrice, lingamul maestrului tantric care inițiază acele adoratoare în artele secrete de mîna stîngă sau ceea ce în orient este cunoscut sub numele de shivalinga.  În context inițiatic falustru desemnează un falus plin de tejas sau focul subtil al pasiunii, dar mai poate desemna la modul figurat pe bărbatul-bărbat, spre deosebire de bărbatul-cîrpă sau bărbatul-preș. Shivalingamul, este simbolul cel mai cunoscut pentru adoratatoarele lui Shiva, care Shiva reprezintă în acest context Principul Masculin Macrocosmic.

    Faleștrii sînt coloanele sub formă falică din templele antice consacrate Zeului Iubirii erotice, asimilat lui Kamadeva din orient și Amor sau Eros în occident.              

    Falestra este un termen ceva mai rar și doar simpla lui pronunțare arată că yonișorul care îl emite aparține unei clase superioare, nu doar la nivel social, ci chiar la nivel intelectual. Nu pomenim și de nivelul spiritual, fiindcă orice yonișor aflat la acest nivel, care este cel mai elevat dintre toate, are cunoștințe mai mult decît lingvistice; s-ar putea spune că are cunoștințe inițiatice atît de profunde și necunoscute femeilor de rînd, încît aceastea din urmă nici măcar nu-și  pot imagina despre ce este vorba, iar dacă din întîmplare aud acest cuvînt, ele își  imaginează năzbîtii despre coioții emigratori ! Deci falestra semnifică spațiul sacru în care aveau loc întîlnirile amoroase dintre vira și shakti și provine din palestra.

   Cum majoritatea - dar nu toate - conceptele din lumea fizică sînt duale, trebuie amintit aici și despre Faloșenie, care este fălirea ( de către bărbații aflați la nivele inferioare de conștiință ) cu organele lor virile mari și groase. Dar să nu se înțeleagă greșit ! Faloșenia nu este dată de mărimea organului erect, pe care fiecare bărbat și majoritatea yonișoarelor o doresc, ci de atitudinea înfumurată a purtătorului de falus !

     Este clar pentru orice minte luminată că proporțiile armoniase, ca mărime și lungime, sînt admirabile pentru oricine, în orice cultură umană, dacă nu depășesc limitele bunului simț, numai că una este armonia organului, și alta este făloșenia ciobanului !

    Spre final, ne întoarcem de unde am plecat, anume de la falustrarea yonilatriei.

    S-o luăm metodic. Falustrarea provine de la ilustrarea falusului în raport cu adorarea yoniului. Cea mai banală dintre observații este lipsa de adorare a yoniului în toate filmele porno de astăzi, unde se practică așa numitul sex, care de fapt este  pomparea mecanică sus-jos, stînga-dreapta, asemănătoare cu mecanismele numite pistoane de la diverse instalații, fie ele de foraj sau de altă natură. Aceste mecanisme, numite în boborMașini de putut”, nu au nimic de aface cu amorul, ci doar cu omorul sentimentelor, fiind mai degrabă o caricatutură grotescă a fuziunilor amoroase, care, în vechime, erau sacre pentru  majoritatea popoarelor (  nu întîmplător organele genitale ale ambelor sexe sînt poziționate în zona sacrumului ).

    Așadar, falustrarea yonilatriei implică o anumită atitudine interioară, nu doar erecția strong a organului în fața yonișorului. Această atitudine este un cumul de sentimente : măreție, magnificiență, ardoare pasională, virilitate cu sensul de potență a la long, dar și smerenie în fața misterului copleșitor pe care îl reprezintă orice yoni TREZIT  din punct de vedere erotic și afectiv!

     Yonilatria, așa cum se vede clar, este chiar esența esențelor, anume iubirea și adorarea yoniului ! Ce înseamnă iubire se știe măcar teoretic, însă adorarea este cu mult mai mult decît iubirea umană cunoscută în prezent. Adorarea este cinstire, transfigurare, venerare, slăvire, divinizare !

     Ființele intuitive, nu doar inteligente, trebuie să remarce ordinea în care au fost expuse conceptele de mai sus. Mai întîi este  CINSTIREA subiectului adorat. Apoi TRANSFIGURAREA yoniului în Matricea originară sau Creatoarea Celestă. Apoi  VENERAREA, SLĂVIREA  și  DIVINIZAREA  yoniului sînt fiecare dintre ele trepte tot mai înalte și profunde de fuziune sacră cu însăși Esența noastră Beatifică, numită ANANDA, știută fiind de către inițiați ( fie ei doar la nivel teoretic ), ca tripla SAT - CIT – ANANDA, care se traduce prin Pura Existență – Pura Conștiință – Pura Beatitudine  !

   Dar cuvintele sînt doar indicatori sau săgeți spre realități cu mult dincolo de minte, spre sentimente de o complexitate, bogăție și savoare intraductibile ! Numai dacă ne permite karma să trăim aceste minunății, le putem aprecia la justa lor valoare, altminteri fantazăm, fabulăm... sau scriem un articol despre Falustrarea yonilatriei !

   

 

 

   

 

 

Vizualizări: 64

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Imi place si ma amuză

Textul este de fapt tot unul vulgar, numai că în termeni mai elevați. Ați inventat cuvinte sofisticate care spun același lucru ca și cei ce sunt prieteni cu vulgul.

Nu mai citit cu plăcere! Și nici nu am găsit nimic interesant. Dar departe de mine faptul de a fi vulgară.

Sofy

Răspunde la discuţie

Despre

Ion Lazăr da Coza a creat această reţea Ning.

conducere site

FONDATORI

ION LAZĂR da COZA - scriitor

VASILISIA LAZĂR - poetă, redactor Revista „Eminesciana”

ADMINISTRATORI-EDITORI

SOFIA SINCĂ - prozatoare

GABRIELA RAUCĂ - poetă, artistă, realizatoare emisiuni Radio ProDiaspora, redactor Revista „Eminesciana”

AUGUSTA COSTIN (CHRIS) - scriitoare

MIHAELA POPA - poetă

CARMEN POPESCU - scriitoare, realizatoare emisiuni Radio Vocativ

PETRUȚ DAN (CĂMUI) - poet, cantautor

BOLACHE ALEXANDRU - scriitor

MIHAI KATIN - scriitor

GRIG SALVAN - scriitor, cantautor

ATENȚIE!

Fiecare postare trebuie făcută în spaţiile special constituite pentru genurile literar/artistice stabilite. Postarea în alte locuri decât cele stabilite de regulile site-ului, atrage eliminarea postării de către membrii administraţiei, fără atenţionarea autorului! De exemplu, un eseu postat în spațiul prozei va fi șters. Pentru cele mai frecventate genuri, reamintim locațiile unde trebuie postate. Pentru a posta:

1. POEZIE, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

2. PROZĂ, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

3. ESEU, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

4. FOTOGRAFII, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

5. VIDEOCLIPURI, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

Toate acestea le puteți accesa și din bara de sus a site-ului. Este admisă doar o postare pe zi, pentru fiecare secțiune, creație proprie. Folosirea diacriticelor este obligatorie. 

donații

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la: 

RO45CECEB00008RON1057488

titular cont: LAZAR VASILISIA 

(CEC Bank)

*

Pentru acest an au donat:

Gabriela Raucă - 300 Euro

Monica Pester - 600 Lei

Nuța Crăciun - 220 Lei

Maria Chindea - 300 Lei

Tudor Cicu - 300 Lei

Elisabeta Drăghici - 200 Lei

Activitatea Recentă

Gavrilă(David) Giorgiana Teodora a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Flori de salcâm a utilizatorului Gavrilă(David) Giorgiana Teodora
cu 11 ore în urmă
Monica Pester a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog partea de înger a utilizatorului petrut dan
cu 11 ore în urmă
Utilizatorului Mihaela Chitic îi place postarea pe blog partea de înger a lui petrut dan
cu 11 ore în urmă
Monica Pester şi-a partajat postarea de blog pe Facebook
cu 11 ore în urmă
Monica Pester şi-a partajat postarea de blog pe Facebook
cu 11 ore în urmă
Utilizatorului Jeler Eleonora Maria îi place postarea pe blog primăvară-n toi (valentă) a lui Stanescu Valentin
cu 12 ore în urmă
Utilizatorului Jeler Eleonora Maria îi place postarea pe blog primăvară-n toi (valentă) a lui Stanescu Valentin
cu 12 ore în urmă
Utilizatorului Stanescu Valentin îi place postarea pe blog O pace a lui carmen popescu
cu 12 ore în urmă
Utilizatorului Stanescu Valentin îi place postarea pe blog Dorul a lui Jeler Eleonora Maria
cu 12 ore în urmă
Stanescu Valentin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog partea de înger a utilizatorului petrut dan
cu 12 ore în urmă
Utilizatorului Stanescu Valentin îi place postarea pe blog partea de înger a lui petrut dan
cu 12 ore în urmă
Utilizatorului Monica Pester îi place postarea pe blog partea de înger a lui petrut dan
cu 13 ore în urmă
petrut dan a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog partea de înger a utilizatorului petrut dan
cu 13 ore în urmă
Dorina Cracană a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog partea de înger a utilizatorului petrut dan
cu 13 ore în urmă
Utilizatorului Dorina Cracană îi place postarea pe blog partea de înger a lui petrut dan
cu 13 ore în urmă
Jeler Eleonora Maria a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Un om bătrân și-un câine șchiop a utilizatorului bolache alexandru
cu 13 ore în urmă
Utilizatorului Vasile Burduşa îi place postarea pe blog partea de înger a lui petrut dan
cu 13 ore în urmă
Utilizatorului Vasilisia Lazăr îi place postarea pe blog partea de înger a lui petrut dan
cu 13 ore în urmă
Postare de log efectuată de petrut dan
cu 14 ore în urmă
petrut dan a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog casa de ceai a utilizatorului petrut dan
cu 14 ore în urmă

Antologiile site-ului „ÎNSEMNE CULTURALE”

„Ecouri din viitor”, 2022 AICI

Atlasul cu diezi  2017 AICI

Autograf pentru m(â)ine  2013 AICI

© 2024   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor