Deschid gura și dragostea îmi umflă pieptul
O să pleznesc ca un balon de săpun Mândrie
și prejudecată Ia mai lăsați-mă-n pace Orici
ne-i cu poezia pe care o merită Ești bun Reci
tă-mă dintr-o bucată Nu-mi ciopârți sufletul
ca pe-o cioată putredă Lasă-mă pe mine să-mi
aleg soba Tu doar aruncă-mă-n foc De rest
are
grijă poezia
Costel Zăgan, JURNAL DE VAGABOND
Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al ÎNSEMNE CULTURALE !
Alătură-te reţelei ÎNSEMNE CULTURALE