LIBRĂRIA ONLINE

Dragii noștri,

                                                                        Motto: Cumpără o carte -

                                                                                    citind-o, mai trăiești o viață!  

Ținând cont că mult dorita și utila comercializare a cărților este, practic, inexistentă în România, ne-am gândit să punem acest colț al site-ului ÎNSEMNE CULTURALE la dispoziția autorilor spre a-și valorifica tirajul, dar și a cititorilor de a intra în posesia cărților dorite, comandându-le contra cost, prin ramburs.

La urma urmei, pentru un autor nu contează cei câțiva bănuți câștigați pe munca lui cât mai mult satisfacția de a-și ști cărțile în bibliotecile iubitorilor de literatură, însă inițiativa o vedem și ca pe un ajutor reciproc – dacă ne-am cumpăra chiar și între noi cărțile (deși știu că mulți nu-și prea permit astfel de cheltuieli), am face în acest fel rost de bani pentru a tipări următoarea operă.

         Autorii, membri ai site-ului, care au cărți în stoc și vor să vândă, să trimită, la adresa de email vasilisia1964@yahoo.com, oferta lor (însoțită de coperta cărții, numărul de pagini, preț, o scurtă prezentare) pentru a o așeza pe raft!

Mai jos prezentăm, în ordinea dată de prospețimea apariției, ofertele.

Solicitarea de carte se face direct către autor, prin adresa de e-mail oferită.

Site-ul nu se implică decât cu prezentarea ofertelor.

 

*** OFERTE ***

-//-

OFERTA 33  ELENA AGIU NEACȘU

Elena Agiu-Neacşu, „Dincolo de perdea, pamflete,  2022, 216 pagini, preţ 30 lei / volum, cu taxe incluse.

Comandă aici: agiu_elena@yahoo.com

Românul este vestit pentru ospitalitatea lui, dar şi pentru priceperea cu care discută despre orice, de la politică la fotbal și fizică cuantică. Și pentru încă un lucru: imaginația de care dă dovadă atunci când își înjură adversarii.

Mircea Dinescu afirma nu cu mult timp în urmă: „Pamfletul nu e o simplă înjurătură, cum cred unii. Că așa orice prost știe să-njure, uneori chiar cu imaginație. Am putea să-l comparăm, dacă vrei, cu veninul de albine, care poate să doară, dar în același timp are și un rol de vindecare”.

„Pamfletul trebuie să aibă ironia subțire, nu grosieră, nu înjurând ca porcul ești pamfletar”, spune același poet.

Deci, pentru a scrie astfel de texte ai nevoie de ceva anume pe lângă talent. Iar autoarea acestui volum la a cărui lectură vă îndemn cu sinceritate, profesoara Elena Agiu-Neacșu, de loc din comuna doljeană Cetate, absolventă a Facultății de Filologie -Timișoara, aflată deja la a patra carte, dintre care una de dramaturgie, are zvâc. Un anume tip de temperament. (Prof. univ. Asoc. Pompiliu COMŞA)

-//-

OFERTA 32  ELENA AGIU NEACȘU

„Popas în universul... medical” (188 pag.) – Elena Agiu Neacșu

Prețul 15 lei/exemplar, fără taxe poștale incluse.

Comandă aici: agiu_elena@yahoo.com

Cartea de tablete umoristice Popas în universul... medical e picantă prin ironia usturătoare la cutumele alarmante ale sistemului socio-politic bolnav. Umorul fin atestă calităţile estetice ale autoarei, morala fiind strecurată elegant, în decorul simbolic al textului, lectorul amuzându-se copios pe marginea prostiei umane, dar, în acelaşi timp, răzvrătindu-se puternic împotriva unui sistem medical corupt. (Prof. dr. Mihaela I. Rădulescu)

-//-

OFERTA 31 - OVIDIU CRISTIAN DINICĂ 

„Vitrina cu vise", versuri, 90 pagini, preţ 15lei/volum, cu taxe incluse.

Comandați aiciovidiu_dinica@yahoo.com

 

Universul tematic vast, registrul stilistic original, viziunea artistică înaltă fac din poeme un episod referențial în peisajul liricii contemporane. Poetul se remarcă atât la nivel compozițional, cât și la nivelul ideilor, obiectivizarea discursului liric explorând subteranele subconștientului artistic. Divagațiile subtextuale, retorica intertextuală sunt puncte esențiale în construcția versurilor, mesajul mizând pe alegorii și pe fantezia onirică. Prof Doctor Mihaela RĂDULESCU

-//-

OFERTA 30  ION LAZĂR DA COZA

1)„Anotimpul întoarcerilor” , versuri, 102 de pag, 20 lei/ex, fără taxe poștale incluse;

2)„Apusul îngerilor. Povestiri”, 184 de pag, 20 lei/ex, fără taxe poștale incluse;

3)„Crucea umbrelor. Povestiri”186 de pag, 20 lei/ex, fără taxe poștale incluse;

4)„Gloanțe fractale”, versuri, 86 de pag, 20 lei/ex, fără taxe poștale incluse;

 5)„La umbra Vezuviului”, roman, 270 de pag, 25 lei/ex., fără taxele poștale incluse.

Comandă aici: ionlazar_dacoza@yahoo.com

#„Poezia Vasilisiei Lazăr are o expresivitate aparte, manifestând sensibilitate, delicateţe, ritm interior, şi măsură în construirea fagurelui de vers. Deşi aparent simplă, dezbrăcată de pseudo-retorici ori de sâmburii cvasi-filozofici prezenţi în «lirica modernă», aceasta are o curgere lină, aproape mimetică, împrumutând culorile sufletului căruia i se adresează. O spovedanie ritualică, rostită din sacrul confesional numit: POESIS.” (Gheorghe A. STROIA)

#Naraţiunile lui Ion Lazăr da Coza conturează în mod realist şi uneori fantastic, amintind parcă de personajele lui Creangă, Slavici, Sadoveanu, Preda şi Voiculescu, un univers suspendat între trecut şi prezent, în care timpul pare să nu se grăbească, o lume în care se remarcă o legătură firească cu tradiţia magică, cu locurile sălbatice, îndepărtate de civilizaţie, o mână de oameni simpli, dar profunzi, sinceri, cu bune şi cu rele.

#„La umbra Vezuviului un roman cu scene apocaliptice, scris de parcă autorul era printre creștinii din primul secol al erei noastre și își nota fiecare amănunt. Atât de reale sunt trăirile personajelor (locuitori ai orașului Pompei) încât acest roman mi se pare mai contemporan decât romanul lui Sienkiewicz. (Tudor CICU)

-//-

OFERTA 29 - ION NĂLBITORU

„Urmașul lui Dracula”, roman, 208 pagini, 20 lei / exemplar, fără taxe poștale incluse

Comandați aicinalbitoru_ion@ymail.com

 

Romanul „Urmașul lui Dracula” are ca scop principal valorificarea elementelor de mitologie autohtonă, fiind în același timp și o replică la romanul „Dracula” al lui Bram Stoker. În roman vampirii sunt cavaleri eleganți, iar vampiricele sunt prințese seducătoare și cochete... „Urmașul lui Dracula” a obținut „Primo Premio” la concursul „Premio Letterario Internazionale Corona (Italia), iar la concursul  „The International Contest Art & Life” din Japonia a obținut distincția „Ordinul Dragonului” și medalia „Dragonul de jad”.

 -//-

OFERTA 28 - SILVIA GIURGIU

„Dileme”, roman, 140 de pagini, 25 de lei/exemplar, fără taxe poștale incluse;

Comandați aici (vedeți și oferta nr 18): indara_44@mail.com

#Povestea Leei aduce în atenție nevoia inerentă a fiecărui om de a-și construi un alter ego, o altă existență, o viață paralelă, încercare sortită eșecului, de cele mai multe ori. Negarea realității, indiferent cât de gravă și traumatizantă ar fi ea, fuga de fantasmele trecutului, în încercarea inutilă de a uita, sentimente nejustificate de vinovăție și rușine pentru ceva care s-a întâmplat independent de voința sau implicarea proprie, nu înseamnă altceva decât abandonarea prematură a luptei și, implicit, atragerea inevitabilului declin...

-//-

OFERTA 27  ADRIAN PĂPĂRUZ

„Cum s-a născut Dumnezeu”, roman, 15 de lei/ex, fără taxe poștale incluse;

Comandați aici(vedeți și oferta nr 4): adrianpaparuz10@yahoo.com

Plata prin cont RO12BRDE080SV47892470800.

-//-

OFERTA 26

Stoc epuizat

-//-

OFERTA 25  LICĂ BARBU 

„Lumea lui Licuță” - proză, 137 pagini

Cartea este donată Asociaţiei Art Terapie CES. AU, din Brăila, care ajută şi recuperează prin terapie copiii autişti şi bolnavi de sindromul Down. Cartea nu are preţ prestabilit. Toţi cei care o doresc, pot să ofere orice sumă, banii ajungând la acești copii.

Vă mulţumim!

Comandați aici: lica_barbu55@yahoo.ro

-//-

OFERTA 24  CAMELIA ARDELEAN 

„Pasiune” - poeme, A5, 62 pagini, 10 lei/exemplar, fără taxe poștale incluse;

„În oglinda sufletului meu” - poeme, A5, 120 pagini, 15 lei/exemplar, fără taxe poștale incluse;

„Suflete de ceară” - poeme, A5, 116 pagini, 15 lei/exemplar, fără taxe poștale incluse;

„Destine” - proză, A5, 116 pagini, 15 lei/exemplar, fără taxe poștale incluse;

Comandați aici: coa_72@yahoo.ro

Poezie scrisă din nostalgie, din sentimente simple, fireşti, pline de frumuseţe. Fragilitatea versurilor denotă grijă concretă, izvorâtă din simțăminte pline de  gingăşie… Sensibilitatea lirică ne-nvăluie inima, făcându-ne să trăim timpul poeziei adevărate… (Miron ȚIC)

Proza relevă o lume de trăiri complexe, creionând situații tragice sau momente malefice, printr-un limbaj adecvat conținutului. Experiență și pricepere, care pot duce și la construcții mai ample, la realizarea unui roman psihologic cu procedeele dicției realiste. Autoarea dovedește fantezie, forță expresivă, subtile investigații psihologice, care impresionează la lectură." (Raisa BOIANGIU)

-//-

OFERTA 23  ANGELINA NĂDEJDE

„Suflet la ofertă” - versuri, A5, 120 pagini, 15 lei/exemplar, cu taxele poștale incluse;

„Sunt un alt anotimp” - versuri, A5, 120 pagini, 15 lei/exemplar, cu taxele poștale incluse.

Comandă aici: angelina_teo13@yahoo.fr

„O poezie așezată la poarta sufletului, de unde energiile benefice se revarsă în simfonii aducătoare de pace și liniște spirituală, o lirică romantică în esență, cu profunde valențe meditative, sinergice, precum o doză precis calculată a unei terapii prin vers.” (Gheorghe A. STROIA)

-//-

OFERTA 22  MIRCEA TECULESCU

„Venus de februarie” (poeme) – 73 de pagini, 10 de lei/ex, fără taxe poștale incluse;

Comandă aici: mircea_teculescu@yahoo.fr

„Cartea se așază în corpusul literaturii postmoderne românești. Autorul își detonează propriile proiecții ale purității geometrice din volumele anterioare și se situează ironist pe panta descendentă a propriei deconstrucții textuale. Ironic, jucăuș, pastișând (printr-o indusă atitudine servilă, autoironică și deconstructivistă), parodiind, codificând dublu, amestecând referințe…” Adrian LESENCIUC

-//-

OFERTA 21  MIHAI COTEA

„Vremea tornadei” (roman realist) – 139 de pagini, 25 de lei, taxe poștale incluse;

„Eu și Mia” (eseuri & proză foarte scurtă) – 112 de pagini, 30 de lei, taxe poștale incluse.

Comandați aici: cotea_mihai@yahoo.com

Vremea tornadei” – un roman al societății românești și-al principalelor ei exponente. O carte a frământărilor vechi și actuale. Ce rămâne după tumultul unei tornade din viața cuiva? Nevoia unei noi ordini sufletești...

Eu și Mia” – în partea de eseistică, „Vocea din antreu”, sunt abordate teme ca: dezrădăcinarea sufletească, forța cuvântului, propriile speranțe și așteptări ale autorului de la lume, copilărie, singurătate, vise și revelații. În seria „AlchiMia”, se urmărește, la nivel metaforic, o călătorie pe ape când mai line, când mai învolburate, condusă de autor, sau de Mia, alter ego-ul lui feminin.

-//-

OFERTA 20  GELA ENEA

 1.  „Cocoșul are dreptul la o secure ascuțită” (poezii, microantologie cu  poezii din cele patru volume publicate anterior: „Dați-mi voie să trec”, „Neurophobia”, „Steag alb într-un cântec negru” și „Măști”), 101 pagini, 20 de lei/ex, fără taxele poștale incluse;

2.  „Neurophobia” (poezii – premiu în cadrul Festivalului internațional de literatură „Titel Constantinescu”, 2016), 115 pagini, 20 de lei/ex, fără taxele poștale incluse;

Comandă aici: enea_gela@yahoo.com

Poezia Gelei Enea este o colecție diacronică de trăiri revelatoare, este un muzeu al experiențelor de cotitură. (…) Arta sa poetică se bazează pe selectarea și expunerea de evenimente emoționale capitale, pe afișarea întâmplărilor care marchează linia existenței: frici, neliniști, temeri, întrebări, tristeți, nefericiri. În fiecare exponată lirică se încarcă o stare și în miezul fiecăreia se introduce senzația de a fi pe „buza prăpastiei”. (…) Patru sunt temele ce alcătuiesc armătura universului liric al antologiei: timpul, moartea, viața și iubirea. Vectorii acestor teme, figurile marcante ale peisajului liric sunt mama, bunica, tata și iubitul nenumit. Prof. Univ. Dr. Ștefan VLĂDUȚESCU

-//-

OFERTA 19  ELENA AGIU NEACȘU

„Despre ce vorbim aici” (teatru, 95 pag.) – Elena Agiu Neacșu

Prețul 30 lei/exemplar, cu taxele poștale incluse.

Comandă aici: agiu_elena@yahoo.com

Volumul cuprinde  trei piese. Drama „Scrisoare către Sfântul Scaun”,scrisă în memoria lui Eugene Ionesco, întemeietorul teatrului absurdului, care a trăit spre sfârşitul vieţii drama de a vedea că nici Sfântul Scaun nu îi poate oferi certitudinea existenţei lui Dumnezeu, Papa răspunzându-i sec: „Citeşte Biblia şi te vei lumina!” Cele două scenete, „Cerşetorul filozof” și „Într-o pauză de... mouse” tratează problemele cotidiene specifice vieţii în epoca modernă, probleme în aparenţă mărunte, dar esenţiale pentru protagoniştii ce le trăiesc până la paroxism.

-//-

OFERTA 18  SILVIA GIURGIU

 „Capcana destinului” – Silvia Giurgiu (povestiri, 106 de pag, Ed Armonii Culturale-Adjud, 2017)

Prețul unui exemplar este de 20 lei/ex., fără taxele poștale incluse.

Comandă aici: indara_44@mail.com

-//-

OFERTA 17  stoc epuizat

-//-

OFERTA 16  stoc epuizat

-//-

OFERTA 15  VIORICA HAGIANU

Prețul 20 lei/exemplar, fără taxe poștale incluse.

Comandă aici: hagianuvivi@yahoo.com

1. „Un pustiu de bine”(poezie), 110 de pagini;

2. „Plouă cu soare în Regatul Florilor” (piesă de teatru pentru copii), 28 de pagini;

3. „Căutări. Nu-mi vorbiți de iubire. Iubiți-mă!” (povestiri), 170 de pagini;

4. „Scrisori către Sfântul Teofan Zăvorâtul” (proză), 112 de pagini;

5. „Deșertăciune” proză), 130 de pagini;

6. „Moș Parcă și ucenicul Pocitania” (nuvelă), 101 de pagini;

7. „Când vreau să sperii un bărbat îi spun că îl iubesc” (proză), 118 de pagini.

 

„Poezia scrisă de Viorica Hagianu, fluentă, imprevizibilă, nu poate fi captată într-o formulă critică. Esența ei este libertatea. De aici derivă și o anumită discursivitate, aducând uneori aminte de spontaneitățile lui Marin Sorescu (acelea însă atent elaborate). (…) Simte mereu plăcerea să-l provoace pe cititor, să-i contrazică așteptările, să-i ridiculizeze conformismul.” Alex. ȘTEFĂNESCU

„Fără a ocoli expresiile visceralului, infatigabilă și doldora de sensibilitate și umor, Viorica Hagianu anexează în proze un cumul de radiografii ale cotidianului, descrieri dintre cele mai bizare cu cât personajele apar mai veridic elaborate. O scriitură desfășurată în mai multe registre, cu inserturi de atlas arheologic, astronomic și botanic, de unde nu lipsesc figuri memorabile.” Felix NICOLAU

-//-

OFERTA 14  GINA ZAHARIA & MIHAI CĂTRUNA

Reverie albastră”  este o reușită simbioză dintre lirica talentatei poete GINA ZAHARIA și

pictura lui MIHAI CĂTRUNA.

Cartea/album de artă a apărută în Colecţia LIRIK, a editurii ARMONII CULTURALE și conține 200 pagini dintre care 87 imagini color.

Prețul unui exemplar este de 25 lei/ex., cu taxele poștale incluse.

Comandă aici: zaharia.gina@gmail.com

-//-

OFERTA 13  stoc epuizat!

-//-

OFERTA 12 – stoc epuizat

-//-

OFERTA 11 – CULIȚĂ IOAN UȘURELU

Comandă aici: salonul.literar@gmail.com

Scriitori contemporani din Vrancea, prin interviuri Sunt prezentați cam 80% dintre scriitorii Vrancei, cărora li s-a luat câte un interviu. Este vorba de scriitori născuți sau veniți în Vrancea, oameni care au onorat cu talentul lor aceste ținuturi de legendă. 436 de pagini, 250 de lei (taxele poștale incluse).

Convorbiri esențiale Cartea conține interviuri cu mari personalități ale literaturii românești și nu numai. Printre acestea enumerăm: N. Breban, N. Manolescu, Eugen Simion, Theodor Codreanu, Irina Mavrodin, Paul Everac, Liviu Ioan Stoiciu, Marina Saleapina (fiica marelui cântăreț rus), Maria Racioppi (presedinta Asociatiei Scriitorilor de Expresie Latina din Roma), Radu Cârneci ș.a. 290 de pagini, 20 de lei (taxele poștale incluse).

Generații. Dialoguri necesare Are ca temă centrală suferința maturilor, care observă lipsa totală de dialog între generații. Tocmai de aceea autorul provoacă dialoguri între tată și fiu, între nepot/nepoată și bunic, între tată și fiică etc. Temele sunt cele care frământă toate generațiile, de acum și din totdeauna.

Prețuri cu taxa poștală inclusă: Cartea în românește -15 lei, 131 pagini;

Cartea în românește și franceză (în același volum) - 20 lei, 300 pagini;

Generations. Necessary dialogues - în lb. engleză - 15 lei, 131 pagini.

-//-

OFERTA 10 GEORGE GÎTLAN

Hemoragie în vers alb” 126 de pagini, 21 lei bucata;

Poeme pentru Sara” 102 de pagini, 16 lei bucata;

Întreg pachetul 26 de lei. Taxele poștale incluse.

Comandă aici:  george_gitlan@yahoo.com

„Un volum viril, dar delicat, plin de vitalitate, sentimentul de dragoste fiind un fel de a fugi de spleenul unei existenţe gri, în absenţa iubitei. Un volum uman, deloc libertin, pur, autorul se simte purtat de dimensiunile sfinte pentru el ale sentimentului amoros, cel mai elegant cu putinţă, ca şi cum doi îngeri fac dragoste, ori se joacă de-a dragostea…” Angela Nache Mamier

-//-

OFERTA 9 LUCIAN DUMBRAVĂ

„Peronul de la linia moartă” (roman), 146 de pagini;

„Maidanul filosofilor” (roman - New);

„Contemporan cu istoria” (versuri - New);

25 lei exemplarul (taxele poștale sunt incluse în preț!);

Comandă aici: http://www.eliteratura.com.ro/indexF.html

Editura „eLiteratura”, tel. 0734-532-370, mail: info@epublishers.info sau la librăria „Eminescu”, București

#Despre romanul „Peronul de la linia moartă”, criticul Cristina Copos ne spune: Cât de „comună” poate fi viaţa, în ansamblul ei? De ce o viaţă agitată emoţional este mai grea decât una banală? Câte diferenţe pot exista între o femeie, care e mamă şi un edil al oraşului, care se crede mai presus de natura lui? Cât de tristă poate fi imaginea unui cuplu de bătrâni privind la vitrina unui magazin de cadouri şi conştientizând că anul acesta nu-şi vor permite să intre acolo?

#Îmi place romanul „Maidanul filosofilor” pentru că nu îți spune ce au gândit alții, ci îți creează aceea idee aproape hipnotică, anume că l-ai scris tu și nu îți mai amintești! Kant spunea că nu poți învăța Filozofia, ci doar să înveți să filozofezi. Acest lucru îl face și Lucian Dumbravă, în romanul „Maidanul Filosofilor”: obligă cititorul să gândească și să filosofeze la fiecare pagină, creând impresia că romanul se scrie citindu-l! Liviu Simihăian

#„Contemporan cu istoria”- o cartea cu poezii a căror expresie proaspătă - și în același timp savant elaborată - ne pătrunde direct în suflet și gând, atât prin bogăția sa de sensuri, cât și prin muzicalitatea deosebită. Ibooksquare

-//-

OFERTA 8 MARIANA MOGA

„Înaintând prin ceață” (roman), 196 de pagini;

25 lei exemplarul (taxele poștale sunt incluse în preț!);

Comandă aici: la editură nadia@edituraecou.ro sau de la autoare mari_x66@yahoo.com

„Atunci când un autor se încumetă să-şi exprime ideile într-o proză de largă respiraţie epică, înseamnă că a acumulat nu numai experienţă, dar şi un sentiment al necesarului. Mariana Moga ne propune un roman al faptului divers în aparenţă, cu întâmplări limită, cu radiografia unor sentimente la purtător, ceea ce ţine trează atenţia cititorului, îl obligă să întoarcă pagina pentru a vedea ce se întâmplă şi cum se rezolvă conflictele unui cuplu şi influenţa celor din jur asupra sa.” Cornel UDREA - USR

-//-

OFERTA 7 MARILENA VELICU

„Lasă-mă să cred”, poezie de dragoste, 162 de pagini, 23 de lei/ex.;

„Clipa în rai”, poezie de dragoste, 127 de pagini, 18 lei/ex.

Pachetul costă 33 de lei (taxele poștale sunt incluse în preț!), plata ramburs;

Comandați aici: manive_79@yahoo.com

-//-

OFERTA 6 ELEODOR DINU

„Zări epileptice”, Editura Ramuri-Craiova, 97 de pagini, 13,5 lei/ex.;

„Miresele vidului”, Editura MJM-Craiova, 79 de pagini, 14 lei/ex.;

Pachetul costă 25 de lei. Taxele poștale sunt incluse în preț! Plata ramburs.

Comandați aici: eleodor.dinu@yahoo.com

„În actul contemplației poetice din Miresele vidului se resimte un vânt aducător de energii noi, ce renasc arborescent în poeme, deopotrivă la nivel stilistic și sintactic. Cu toate acestea, poetul nu se poate abandona întru totul reveriilor cu ochii deschiși, criza raționalului persistă, debarasarea de incertitudini sau de nostalgii imprecise nu se realizează până la capăt.” Monica GROSU

-//-

OFERTA 5 LILIANA BACIU

„Suflet pierdut”roman, 163 de pagini, prețul cărții este de 24 lei exemplarul

(taxele poștale sunt incluse în preț!), plata ramburs;

Comandați aici: lilica1969@yahoo.com

Suflet pierdut” este un roman care reflectă viața adevărată cu tot ce cuprinde ea: iubire, speranțe, trădare, durere, naștere, moarte dar mai presus de toate iubirea necondiționată dintre un copil și un câine care se sfârșește tragic datorită sufletului înnegrit de patimile și lăcomia celor din jur. Majoritatea celor care au citit-o au spus că este o carte pe care când ai început să o citești nu te înduri să o lași din mâini până nu o termini.

-//-

OFERTA 4 ADRIAN PĂPĂRUZ

„Balerina timpului”, poezii, prețul 

cărții este de 21 lei exemplarul

(taxele poștale sunt incluse în preț!), plata ramburs;

Comandați aici: adrianpaparuz10@yahoo.com

„Ar trebui să ne întrebăm, unde se termină realul şi unde începe absurdul? De cele mai multe ori acestea se amestecă inseparabil... Dar ce-ar fi viaţa reală fără mirajul absurdului? Şi nu din real se hrăneşte fantasticul? Originalitatea acestui tânăr poet a devenit deja notorie, de când a publicat câteva volume de poeme în care îşi urmează traiectul propriu fără a ţine prea mult seamă de convenienţele care mai ţin legat cu sfoara, zmeul imaginaţiei sale. Zborul său este liber, practic, fără coordonate geografice ori temporale…” Cezarina ADAMESCU

-//-

OFERTA 3 – VASILE IONAC

Cântece de dragoste”, poezii, 240 pag.

Mesaje despre cuvinte”, poezii, 185 pag.

Priviri peste timp”, poezii, 190 pag.

(tot pachetul la prețul de 45 lei)

Comandă aici: v.ionac@yahoo.ro

-//- 

OFERTA 2 – VIRGIL STAN

1. „Iubirile unui pescar”, povestiri pescăreşti şi de viaţă, Editura „Digital Data” Cluj-Napoca - 2010, 207 pagini, format A5, costă 25 lei;

2. „Cât de mult te iubesc...”, roman, Editura „Sim Art” Craiova - 2010, 193 pagini, format A5, costă 25 lei;

3. „Destine paralele”, partea a doua a romanului „Cât de mult te iubesc…”, Editura „Grinta” Cluj-Napoca - 2011, 230 pagini,  format A5, costă 26 lei;

4. „Ana, fiica munților”, roman, Editura „Karta.ro” Oneşti - 2011, 200 pagini, format A5, costă 25 lei;

5. „Zborul spre stele”, roman, Editura „Armonii culturale” Adjud - 2012, 219 pagini, format A5, costa 25 lei;

6. „Parfum de orhidee”, roman, Editura „Armonii culturale” Adjud - 2014, 333 pagini, format A5, costă 28 lei.

Întreg pachetul – 110 lei!!! Taxele poștale sunt incluse în preț!

Comandă aici: gelu_pescaru@yahoo.com

-//-

OFERTA 1 – GABRIELA FRANTZ

„Invitație spre nicăieri”, 107 pagini, 15 de lei.

Taxele poştale sunt incluse în preţ! Plata ramburs.

Comandaţi aici: gabrielafrant@gmail.com.

„Poezia Gabrielei Frantz este ca o radiografie fidelă a ceea ce nu se vede cu ochiul liber. Sensibilitatea ei, dragostea pentru părinţi, dorul de locurile natale, întrebările fără răspuns, meditaţiile şi nedumeririle le aşterne cu delicateţe şi anume timiditate în poeme ce ajung fără adresă la sufletele cititorilor. Şi cum să nu ajungă, când Gabriela strânge din nori, puţina licărire albastră, fără a pierde vreo strălucire cât de mică, care trebuie să răzbată până la noi, cei care iubim frumosul şi oamenii?(…)” Violetta PETRE.

-//-

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al ÎNSEMNE CULTURALE !

Alătură-te reţelei ÎNSEMNE CULTURALE

Comentariu publicat de Florica Munteanu-Cuc pe Iunie 29, 2019 la 8:43am

Foarte generoasă, frumoasă, inspirată şi utilă ideea LIBRĂRIEI ONLINE! Am să şi cumpăr din cărţile propuse, voi şi dona şi voi pune şi eu în stoc, spre vânzare, din cărţile mele! MULŢUMESC MULT celor care au realizat proiectul, în special dumneavoastră, stimate domnule Ion Lazăr da Coza! 

Comentariu publicat de Lică Barbu pe Martie 26, 2017 la 4:13pm

Mulţumesc mult poetei Angelina Nădejde pentru donaţia către Asociaţia Art Terapie. CES. AU din Brăila. Copiii din asociaţie, chiar dacă sunt autişti, s-au bucurat şi-au trimis poetei un exemplar din cartea ,,Lumea lui Licuţă" pentru că ei îl iubesc pe Licuţă şi-l dăruiesc tuturor. Gestul doamnei Angelina Nădejde e minunat şi o reprezintă.

Comentariu publicat de giurgiu maria pe Februarie 2, 2017 la 3:31pm

Interesantă inițiativa cu Librăria online. Aș dori să expun și eu la vânzare ceea ce mi-a rămas din tirajele cărților publicate. M ă voi organiza să pot trimite cărțile în caz că vor veni comenzi. Mă aflu în Italia și trebuie să las cărțile cuiva de acasă, asta când ajung eu acasă. Vă mulțumesc de invitație și ați avut o idee bună, pentru care meritați multe felicitări! Vă doresc succes și vânzare bună tuturor, și când sosesc în țară, mă gândesc să comand pentru sufletul meu câteva titluri, din raft. Cu mult drag și prețuire! 

Comentariu publicat de Ion Lazăr da Coza pe Ianuarie 21, 2017 la 4:26pm

Autorii, membri ai site-ului, care au cărți în stoc și vor să vândă, să trimită, la adresa de email ionlazar_dacoza@yahoo.com, oferta lor (însoțită de coperta cărții, numărul de pagini, preț, o scurtă prezentare) pentru a o așeza pe raft!

Comentariu publicat de Dinu Eleodor pe Iulie 4, 2014 la 5:19pm

Dacă încep să ”curgă” mai multe cereri decât ce mai am din tirajul de austeritate în care s-au tipărit cărticelele mele? Uite că la asta nu m-am gândit.

Comentariu publicat de Baciu Dragna pe Mai 3, 2014 la 12:16pm

Am și eu o carte editată Suflet Pierdut roman de dragoste o am expusă spre vânzare pe elefant.ro și scribd mi-aș dori să vând și aici dar nu știu ce anume trebuie să fac.Am la editură în lucru încă un roman așa că dacă se poate mi-aș dori să vând și aici.Vă mulțumesc pentru șansa pe care ne-o acordați într-o lume în care  literatura este lăsată la urmă.

Comentariu publicat de constanta popescu pe Septembrie 9, 2013 la 6:58pm

Vreau si eu sa cumpar varianta 4 si 5 : Viorica Hagianu si Lazar da Coza. O sa va trimit adresa.

Comentariu publicat de Elena Mititelu pe August 9, 2013 la 9:55pm

Mulţumesc, da Coza, am luat legătura cu Gina, voi avea cartea săptămâna următoare.

Preţuire,

Comentariu publicat de Ion Lazăr da Coza pe Iunie 30, 2013 la 4:17pm

Caty dragă, la fiecare ofertă de carte, există o adresă de email unde poți efectua comanda direct către autori. În comandă trebuie să dai o adresă la care să-ți fie expediat coletul cu cartea.

Comentariu publicat de Caty Urucu pe Iunie 30, 2013 la 3:23pm

Va rog sa imi trimiteti, daca se poate, urmatoarele carti: Apusul ingerilor - Iaon Lazar da Coza;  Generatii. Dialoguri necesare - Culita Ioan Usurelu si Destin scindat - Viorica Hagianu. Deocamdata, este tot ce imi permit sa cumpar. Deocamdata. Va multumesc.

Despre

Ion Lazăr da Coza a creat această reţea Ning.

ATENȚIE!

Fiecare postare trebuie făcută în spaţiile special constituite pentru genurile literar/artistice stabilite. Postarea în alte locuri decât cele stabilite de regulile site-ului, atrage eliminarea postării de către membrii administraţiei, fără atenţionarea autorului! De exemplu, un eseu postat în spațiul prozei va fi șters. Pentru cele mai frecventate genuri, reamintim locațiile unde trebuie postate:

1. Pentru a posta POEZIE, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

2. Pentru a posta PROZĂ, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

3. Pentru a posta ESEU, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

4. Pentru a posta FOTOGRAFII, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

5. Pentru a posta VIDEOCLIPURI, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

Toate acestea le puteți accesa și din bara de sus a site-ului. Este admisă doar o postare pe zi, pentru fiecare secțiune, creație proprie. Folosirea diacriticelor este obligatorie. 

donații

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la: 

RO45CECEB00008RON1057488

titular cont: LAZAR VASILISIA 

(CEC Bank)

*

Pentru acest an au donat:

MONICA PESTER - 300 lei

NUȚA CRĂCIUN - 220 lei

GABRIELA RAUCĂ - 100 €uro

Activitatea Recentă

Utilizatorului bolache alexandru îi place postarea pe blog Da, eu sunt a lui Mihai Katin
cu 52 minute în urmă
bolache alexandru a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Scrisoare a utilizatorului Mioara Manoilă
cu 54 minute în urmă
Utilizatorului bolache alexandru îi place postarea pe blog Sonetul e-o mătase deşirată a lui Camelia Ardelean
cu 59 minute în urmă
bolache alexandru a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog în templul soarelui a utilizatorului Floare Arbore
cu 1 oră în urmă
Postare de log efectuată de Daniela Albu
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului gina zaharia îi place postarea pe blog dar a lui Vasilisia Lazăr
cu 2 ore în urmă
gabriel cristea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Și-atunci devin a plopilor șoptire a utilizatorului gabriel cristea
cu 2 ore în urmă
gabriel cristea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Timpul îmi măsoară pasul a utilizatorului APOSTOL ADRIANA
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului gabriel cristea îi place postarea pe blog Timpul îmi măsoară pasul a lui APOSTOL ADRIANA
cu 2 ore în urmă
gabriel cristea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Trecut a utilizatorului Monica Pester
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului gabriel cristea îi place postarea pe blog Trecut a lui Monica Pester
cu 2 ore în urmă
gabriel cristea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog dar a utilizatorului Vasilisia Lazăr
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului gabriel cristea îi place postarea pe blog dar a lui Vasilisia Lazăr
cu 2 ore în urmă
bolache alexandru a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Timpul îmi măsoară pasul a utilizatorului APOSTOL ADRIANA
cu 3 ore în urmă
Corneliu Neagu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Ursita a utilizatorului Corneliu Neagu
cu 4 ore în urmă
bolache alexandru a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Și-atunci devin a plopilor șoptire a utilizatorului gabriel cristea
cu 5 ore în urmă
Postări de log efectuate de Floare Arbore
cu 5 ore în urmă
Floare Arbore a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog în templul soarelui a utilizatorului Floare Arbore
cu 5 ore în urmă
bolache alexandru a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Trecut a utilizatorului Monica Pester
cu 5 ore în urmă
Mioara Manoilă a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Noblețe a utilizatorului Mioara Manoilă
cu 5 ore în urmă

Antologiile site-ului „ÎNSEMNE CULTURALE”

„Ecouri din viitor”, 2022 AICI

Atlasul cu diezi  2017 AICI

Autograf pentru m(â)ine  2013 AICI

© 2023   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor