Vizualizare
Discuţii începute (20) | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Scrisoarea (fragment din volum în lucru) IIMâinile apucau mecanic ştiulete după ştiulete, parcă ar fi fost la un concurs. Boabele de porumb loveau brutal pereții găleții de… Început de Helene Pflitsch |
2 |
Apr 1, 2014 Răspunsul lui Corina Militaru |
Scrisoarea (fragment din volum în lucru)- I -Stătea, cu o mână sprijinindu-se de stâlpul de beton al porții larg deschise și cu cealaltă afundată în buzunarul pantalonului d… Început de Helene Pflitsch |
4 |
Mar 31, 2014 Răspunsul lui Helene Pflitsch |
TRENULTrenul oprește în gară. Am noroc. Ușa vagonului de dormit unde am bilet este în apropierea mea. Un bărbat negricios, gras, îmbrăcat în… Început de Helene Pflitsch |
10 |
Mar 31, 2013 Răspunsul lui Vasilisia Lazăr |
SFERA ALBASTRĂSunt ca o pată într-o sferă albastră. Nu știu unde se sfârșește cerul și unde începe oceanul. Sunete diferite îmi inundă auzul. Pare… Început de Helene Pflitsch |
8 |
Feb 24, 2013 Răspunsul lui Mihaela Popa |
CASA CU VOCI- Bună Mihai. Crăciun fericit să ai. - Bună Ina. Mulțumesc. La fel și ție. Ce faci? - Ei, st… Început de Helene Pflitsch |
7 |
Dec 24, 2012 Răspunsul lui Mircea Gordan |
REGĂSIRE( fragment-7)Avea deja trei săptămâni în deltă. Cu fiecare zi care trecea devenea mai agitat, mai nervos. Era un îndrăgostit de frumos, venea iar și… Început de Helene Pflitsch |
4 |
Dec 4, 2012 Răspunsul lui Helene Pflitsch |
ASTA SUNT EU- Cine ești tu? m-a întrebat. L-am privit lung... Știa cum mă cheamă, de unde v… Început de Helene Pflitsch |
6 |
Nov 30, 2012 Răspunsul lui Helene Pflitsch |
REGĂSIRE (fragmet)-6-Pe badea Gheorghe la întâlnit acolo, la marginea pădurii unde se oprea la ceas de seară să asculte corul greierilor. Se odihnea și el d… Început de Helene Pflitsch |
2 |
Oct 29, 2012 Răspunsul lui Corina Militaru |
REGĂSIRE (fragmet)-5-Au intrat pe ușa larg deschisă de Văsilie îmbrăcat în același costum vișiniu și cu aceeași cămașă albă, strălucitoare, în același timp.… Început de Helene Pflitsch |
4 |
Oct 28, 2012 Răspunsul lui Helene Pflitsch |
GAROAFE ALBEDaria a ajuns ca de obicei înaintea tuturor. Venea din satul aflat doar la patru kilometrii de fabrica unde muncea, mult mai apro… Început de Helene Pflitsch |
4 |
Oct 23, 2012 Răspunsul lui Helene Pflitsch |
ION LAZĂR da COZA - scriitor
VASILISIA LAZĂR - poetă, redactor Revista „Eminesciana”, membră UZPR
ADMINISTRATORI-EDITORI
SOFIA SINCĂ - prozatoare
GABRIELA RAUCĂ - poetă, realizatoare emisiuni Radio ProDiaspora, redactor Revista „Eminesciana”, membră UZPR (redactor promovare cultură media)
ADA NEMESCU - poetă, artist plastic
CARMEN POPESCU - scriitoare, realizatoare emisiuni Radio Vocativ (redactor promovare cultură media)
AUGUSTA COSTIN (CHRIS) - prozatoare
MIHAELA POPA - poetă
PETRUȚ DAN (CĂMUI) - poet, cantautor
BOLACHE ALEXANDRU - poet
MIHAI KATIN - poet
GRIG SALVAN - prozator, cantautor
Fiecare postare trebuie făcută în spaţiile special constituite pentru genurile literar/artistice stabilite. Postarea în alte locuri decât cele stabilite de regulile site-ului, atrage eliminarea postării de către membrii administraţiei, fără atenţionarea autorului! De exemplu, un eseu postat în spațiul prozei va fi șters. Pentru cele mai frecventate genuri, reamintim locațiile unde trebuie postate. Pentru a posta:
1. POEZIE, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
2. PROZĂ, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
3. ESEU, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
4. FOTOGRAFII, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
5. VIDEOCLIPURI, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
Toate acestea le puteți accesa și din bara de sus a site-ului. Este admisă doar o postare pe zi, pentru fiecare secțiune, creație proprie. Folosirea diacriticelor este obligatorie.
Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la:
RO45CECEB00008RON1057488
titular cont: LAZAR VASILISIA
(CEC Bank)
*
Pentru anul trecut au donat:
Gabriela Raucă - 400 Euro
Monica Pester - 600 Lei
Nuța Crăciun - 220 Lei
Maria Chindea - 300 Lei
Tudor Cicu - 300 Lei
Elisabeta Drăghici - 200 Lei