Dacă s-ar aduna toate trăsăturile pozitive de caracter  de la pisicuţe, căţeluşi, iepuraşi, ursuleţi şi răţuşte, ar rezulta o glamorenă.Acest animăluţ de origine extraterestră,  care va fi cunoscut de umanitate abia peste cîţiva ani, trăieşte deocamdată în cîteva zone greu accesibile ale planetei noastre, anume în acele locuri de taină pe unde fraţii noştri benefici întru raţiune din  Cosmos şi-au construit adăposturi ferite de ochii răuvoitori ai Hlăpăilor, care, aşa cum spuneam altă dată, se constituie într-o Elită Ocultă malefică, fiind instrumentul Necuraţilor pe Pămînt.

    Glamorenele au dimensiunea unei pisicuţe, blăniţă de  diferite culori şi o codiţă foarte stufoasă, dar ceea ce nu poate fi transpus în cuvinte este drăgălăşenia lor. Pur şi simplu trebuie văzută o glamorenă pentru a te convinge că sînt animăluţele cele mai frumoase, mai drăgălaşe, mai afectuoase, mai simpatice, mai plăcute, mai inteligente, mai pisi-căţe-iepu-ursu-răţuşcoase minunăţii care vor fi existînd oriunde în Universul cunoscut !

   Creatorul Divin s-a întrecut pe sine în crearea acestui animăluţ super-arhi-afectuos ! Dacă unei fiinţe umane i s-ar arăta această splendoare de afectivitate şi drăgălăşenie, şi ar rămîne stană de piatră lîngă el, atunci acel om cu siguranţă face parte din rasa reptilienilor, avînd doar o formă umană, fie dobîndită prin experimente genetice  secrete şi necunoscute încă umanităţii, fie că este doar o proiecţie holografică a unei creaturi reptiliforme !

   Rolul glamorenelor este cel de a-i pune pe oameni, oricare ar fi provenienţa lor - terestră sau extraterestră – în rezonanţă cu Maha-anahata cosmică, respectiv Centru Iubirii Macrocosmice.Trebuie precizat din capul locului că glamorenele parcă întrupează nu doar iubirea Macrocosmică, ci şi delicateţea, gingăşia şi tandreţea pe care toate animăluţele drăgălaşe de pe planeta noastră enumerate la început, le manifestă cu vîrf şi îndesat.

    Asta vrea să însemne că nu te-apuci să rupi o glamorenă în două, cum se spune despre pisici, nici să călăreşti glamorena ca pe căţeluşi, nici să o storci ca pe o răţuşcă, aşa cum mai procedează unii copii rîzgîiaţi sau proşti  ai rasei umane.Dacă îi faci cel mai mic rău unei glamorene, ea scoate un scîncet atît de sfîşietor, încît  este cu putinţă nu doar să te impresioneze pînă la lacrimi, ci chiar să te obsedeze cîteva zile la rînd, producîndu-ţi remuşcări sfîşietoare !

  Chiar nu e de glumit cu umorul  negru la glamorene !  Ele au răbdare cu fiinţa în preajma căreia trăiesc, îi suportă hachiţele sau fiţele, dar dacă omuleţul care a avut graţia să primească o glamorenă în dar, nu a ştiut să o preţuiască, şi i-a produs repetate suferinţe, cu voie sau fără voie, atunci ele pur şi simplu părăsesc acea fiinţă umană, nefiind ataşate precum căţeluşii de cel care i-a crescut şi hrănit o vreme.

    O altă caracteristică a glamorenelor este empatia faţă de prietenul sau prietenii lor umani, deoarece termenul de stăpîn este cu totul impropriu în interacţiunile cu aceste creaturi minunate. Ele par să citească gîndurile oamenilor şi să se conformeze unor dorinţe nerostite ale acestora. De pildă, pot lua o anume poziţie foarte jucăuşă minute în şir, cum ar fi aceea de a sta întinse pe spate cu cele patru lăbuţe răsfirate pe laterală, ca şi cum ar realiza Relaxarea yoghină completă. Mai mult, dacă omul din preajma lor practică yoga sau orice alt tip de gimnastică, atunci glamorenele  adoptă acele posturi de o manieră atît de irezistibil de simpatică, încît oricît de leneş ar fi practicantul şi tot ar fi impulsionat să-şi facă exerciţiile yoghine în mod consecvent, pe care unii dintre noi parcă au uitat a le mai realiza altă dată decît la sala de curs!

    Din această pricină s-a dedus că sînt inteligente, o inteligenţă a inimii, mai degrabă,  decît a minţii, ar spune unii, dar după părerea autorului, aceea este inteligenţa adevărată ! Glamorenele par să ştie intuitiv că în domeniul sporirii afectivităţii la oameni, prea mult nu este niciodată destul ! Şi cum oamenii de astăzi, inclusiv povestitorul, sînt anemici în plan afectiv, cu atît mai mult ar fi  de dorit glamorenele la casa fiecăruia dintre noi, ceea ce foarte probabil se va realiza în viitor. Pînă atunci însă, pînă să merităm acest Dar Divin, tot ce putem face este să vorbim despre ele, poate că dorindu-ne compania lor şi mentalizîndu-le cu cît mai multă putere, le vom atrage mai repede în această lume sumbră, unde cei mai mulţi dintre noi avem nevoie de astfel de animăluţe neînchipuit de afectuoase şi drăgălaşe !

    Datorită rezonanţei lor cu Centrul Iubirii Universale, glamorenele au fost sau vor fi folosite cu deosebire în cazurile disperate ale oamenilor care şi-au pierdut o fiinţă iubită şi sînt devastate de suferinţă, în cazul mamelor care şi-au pierdut copiii  sau a copiilor care şi-au pierdut ambii părinţi ori numai unul dintre ei, adică rolul lor terapeutic la nivel psihic este indubitabil cel mai important ! Ba chiar sînt de folos şi în cazul bolilor fizice, aducînd alinare sau vindecare, dar asta numai dacă fiinţa umană în cauză îşi trezeşte realmente puterea de a iubi  din ce în ce mai intens, pentru că, aşa cum se ştie, izvorul tuturor tămăduirilor este Iubirea Divină Totală şi Necondiţionată !

   Se vede treaba că umanitatea nu merită  încă Darul iubirii necondiţionate pe care ni-l oferă glamorenele şi, de altfel, atmosfera, atît fizică, precum şi cea subtilă, e mult prea otrăvită în acest veac pentru ca glamorenele să poată supravieţui acum şi aici, pe această planetă lugubră ! Poate că peste doi- trei ani, după ce va fi anihilat răul instituţionalizat de pe Pămînt, prin Graţie Divină, glamorenele ne vor însoţi mai mereu pe cei mai mulţi dintre noi în această Mare Aventură care este Viaţa de pretutindeni înspre Glorificarea ei supremă în   Absolutul Divin !

 

Vizualizări: 100

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Evident !...de precizat totuși că termenul l-am găsit singur inițial și apoi l-am verificat pe internet ( cel puțin așa îmi amintesc ) !

iris marinov a spus :

izvorul tuturor tămăduirilor este Iubirea Divină Totală şi Necondiţionată !

glamorene, vine de la glamour?

 Se vede treaba că umanitatea nu merită  încă Darul iubirii necondiţionate pe care ni-l oferă glamorenele şi, de altfel, atmosfera, atît fizică, precum şi cea subtilă, e mult prea otrăvită în acest veac pentru ca glamorenele să poată supravieţui acum şi aici, pe această planetă lugubră !  Ce-ar spune o glamorenă(preiu termenul) despre această afirmație? :)

Ar fi întru totul de acord, presupune autorul că ar spune glamorena !...Oarecum conex cu discuția, am citit pe undeva că există copii pe biosferele (  navele) extratereștrilor care așteaptă ca vibrațiile planetei și ale omenirii să crească suficient de mult pentru ca ei să poată supraviețui aici. Sensibilitatea lor este atît de mare,  încît ei suferă ( se pare ) destul de mult la masacrarea pădurilor, darmite la masacrarea animalelor sau oamenilor ! Iar noi ne-am obișnuit cu aceste masacre atroce, de parcă ne-ar fi crescut piele reptiliană pe suflet ! !

Dacă nu aţi fi scris şi ultimul paragraf vă întrebam de unde se procură aceste glamorene... că vreau şi eu una. Însă am înţeles că încă nu se pot adapta la viaţa feroce pe care o avem, simţămintele noastre încă nu merită asemenea fineţuri. Şi când spuneţi de doi-trei ani... cât de generos sunteţi!

Am citit cu multă plăcere acest text care mi-a eliberat sufletul de stres, măcar pentru timpul ocupat cu el.

Sofy

Dacă este adevărat ce spuneți ( nefiind  doar un simplu compliment politicos ), înseamnă că mi-am făcut o karma bună..un pic măcar !

Răspunde la discuţie

Despre

Ion Lazăr da Coza a creat această reţea Ning.

conducere site redacție

FONDATORI

ION LAZĂR da COZA - scriitor

VASILISIA LAZĂR - poetă, redactor-șef Revista Eminesciana, membră UZPR

ADMINISTRATORI-EDITORI

SOFIA SINCĂ - prozatoare

GABRIELA RAUCĂ (redactor promovare media) - poetă, redactor Radio ProDiaspora, redactor Revista Eminesciana, membră UZPR 

ADA NEMESCU - poetă, artist plastic, redactor Revista Astralis și Revista Agora ARTELOR

CARMEN POPESCU (redactor promovare media) - scriitoare, redactor Radio Vocativ, redactor Revista Armonii Culturale, membră UZPR 

AUGUSTA COSTIN (CHRIS) - prozatoare

MIHAELA POPA - poetă

PETRUȚ DAN (CĂMUI) - poet, cantautor

BOLACHE ALEXANDRU - poet

MIHAI KATIN - poet

GRIG SALVAN - prozator, cantautor

ATENȚIE!

Fiecare postare trebuie făcută în spaţiile special constituite pentru genurile literar/artistice stabilite. Postarea în alte locuri decât cele stabilite de regulile site-ului, atrage eliminarea postării de către membrii administraţiei, fără atenţionarea autorului! De exemplu, un eseu postat în spațiul prozei va fi șters. Pentru cele mai frecventate genuri, reamintim locațiile unde trebuie postate. Pentru a posta:

1. POEZIE, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

2. PROZĂ, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

3. ESEU, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

4. FOTOGRAFII, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

5. VIDEOCLIPURI, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!

Toate acestea le puteți accesa și din bara de sus a site-ului. Este admisă doar o postare pe zi, pentru fiecare secțiune, creație proprie. Folosirea diacriticelor este obligatorie. 

donații

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la: 

RO45CECEB00008RON1057488

titular cont: LAZAR VASILISIA 

(CEC Bank)

*

Pentru anul trecut au donat:

Gabriela Raucă - 400 Euro

Monica Pester - 600 Lei

Nuța Crăciun - 220 Lei

Maria Chindea - 300 Lei

Tudor Cicu - 300 Lei

Elisabeta Drăghici - 200 Lei

***

Pentru acest an au donat:

Maria Chindea - 200 Lei

Monica Pester - 300 Lei

important!

Activitatea Recentă

Utilizatorului Ana-Maria Butuza îi place postarea pe blog Dor de ler a lui Răduță If. Toader
cu 16 minute în urmă
Chris a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Cerneală simpatică (Ion Lazăr da Coza) a utilizatorului Vasilisia Lazăr
cu 53 minute în urmă
Utilizatorului Chris îi place postarea pe blog Cerneală simpatică (Ion Lazăr da Coza) a lui Vasilisia Lazăr
cu 56 minute în urmă
Chris a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog poem fără titlu a utilizatorului Vasilisia Lazăr
cu 56 minute în urmă
Stanescu Valentin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog suntem goi sub două haine a utilizatorului Stanescu Valentin
cu 12 ore în urmă
Mihai Katin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog suntem goi sub două haine a utilizatorului Stanescu Valentin
cu 12 ore în urmă
Stanescu Valentin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Trec a utilizatorului Stanescu Valentin
cu 15 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog când mama trebăluiește a utilizatorului Maria Mitea
cu 16 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Când scrii, a utilizatorului Maria Mitea
cu 16 ore în urmă
Utilizatorului Monica Pester îi place postarea pe blog exerciții de sinceritate – the end a lui Mihaela Popa
cu 16 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog obosești, și - a utilizatorului Maria Mitea
cu 17 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Pasager al cerului a utilizatorului Monica Pester
cu 17 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog exerciții de sinceritate – lecție a utilizatorului Mihaela Popa
cu 17 ore în urmă
Utilizatorului Monica Pester îi place postarea pe blog suntem goi sub două haine a lui Stanescu Valentin
cu 17 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Trec a utilizatorului Stanescu Valentin
cu 17 ore în urmă
Stanescu Valentin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Dor de ler a utilizatorului Răduță If. Toader
cu 19 ore în urmă
Stanescu Valentin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Dor de ler a utilizatorului Răduță If. Toader
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Stanescu Valentin îi place postarea pe blog Dor de ler a lui Răduță If. Toader
cu 19 ore în urmă
Postare de log efectuată de Stanescu Valentin
cu 19 ore în urmă
Postare de log efectuată de Răduță If. Toader
cu 19 ore în urmă

Antologiile site-ului „ÎNSEMNE CULTURALE”

„Ecouri din viitor”, 2022 AICI

Atlasul cu diezi  2017 AICI

Autograf pentru m(â)ine  2013 AICI

© 2024   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor