Sofia Sincă, o forumistă împătimită, prietenă cu toți cei care cunosc valoarea acestui cuvânt, dotată cu un rarisim spirit de observație și de ale cărei sfaturi e bine să ții cont, de o generozitate de invidiat, ne confirmă (și) prin acest de-al doilea roman – Pe muchie de cuțit – că este o prozatoare de mare talent.
Acțiunea romanului se desfășoară în zilele noastre, într-un oraș de provincie, și urmărește evoluția socială și materială a două prietene, ce au caractere total diferite, autoarea făcându-ne să ne întrebăm la un moment dat dacă noi suntem stăpânii destinelor noastre ori suntem supuși unui tăvălug implacabil. Remarc aici prezența personajelor secundare, bine creionate, pitorești, credibile. Maestră a suspansului, romanciera dozează în așa fel acțiunea încât își subjugă irevocabil cititorul.
Aflat încă sub emoția lecturii, vă fac invitația de a onora această carte, citind-o!
Cuvinte cheie :
Sincere felicitari intregii echipe si autoarei cat mai multe romane!
Cu volumul Pe Muchie de cuțit, astăzi suntem mai bogați cu o călătorie prin templul vieții și al artei de a scrie, precis și sigur.
Sofy, mă bucur alături de tine și de prietenii noștri pentru apariția acestui frumos roman. Știu că l-ai scris cu privirea dincolo de masca vieții cotidiene, probabil că Strâmbaciu există în mulți din jurul nostru, și Pia, și Adela...
Mulțumesc pentru plăcerea de a parcurge, alături de tine, un fir urzit în culorile realității.
Cu prietenie și prețuire,
gina
Mulţumesc Gina, mulţumesc întregii echipe pentru frumos. Fără voi nu ar fi fost posibile toate acestea.
Sunt copleşită!
Cu plecăciune, Sofy!
Ai plamadit, din lumini si umbre, destine ce se echilibreaza pe muchie de cutit . Toata admiratia pentru maiestria si fidelitatea cu care oglindesti vremuri pe care le traim precum si personaje cu care ne amestecam pasii. Felicitari tie si celor ce ti-au fost sprijin!
intr-o zi am sa-mi iau timp sa citesc intreaga poveste a Piei.
Felicitari, Sofy, cu drag:)
Mulţumesc Mihaela pentru aprecieri şi pentru felicitări! Sufletul meu este lângă tine.
Mihaela Popa a spus :
Any, mulţumesc mult!
Any Dragoianu a spus :
Sincere felicitari intregii echipe si autoarei cat mai multe romane!
Mulţumesc Gabriela pentru gândul candid şi pentru cuvintele sensibilizatoare. Da, aşa este, viaţa cărţilor este de fapt viaţa noastră. În fiecare există cel puţin un sâmbure de adevăr.
Cu afecţiune, Sofy!
Gradinariu gabriela a spus :
Ai plamadit, din lumini si umbre, destine ce se echilibreaza pe muchie de cutit . Toata admiratia pentru maiestria si fidelitatea cu care oglindesti vremuri pe care le traim precum si personaje cu care ne amestecam pasii. Felicitari tie si celor ce ti-au fost sprijin!
Mulţumesc Aurel pentru că eşti aproape de mine când trăiesc o mare bucurie!
Stanescu Aurel Avram a spus :
Felicitari Sofi!
Mulţumesc draga mea Nuţa! Plăcerea cea mai mare va fi de partea mea. Cartea se citeşte uşor, este alertă, scrisă anume pentru cititorii internauţi, o acţiune de tip cinematografic.
Cu afecţiune, Sofy!
Nuta Istrate Gangan a spus :
intr-o zi am sa-mi iau timp sa citesc intreaga poveste a Piei.
Felicitari, Sofy, cu drag:)
ION LAZĂR da COZA - scriitor
VASILISIA LAZĂR - poetă, redactor Revista „Eminesciana”, membră UZPR
ADMINISTRATORI-EDITORI
SOFIA SINCĂ - prozatoare
GABRIELA RAUCĂ - poetă, realizatoare emisiuni Radio ProDiaspora, redactor Revista „Eminesciana”, membră UZPR (redactor promovare cultură media)
ADA NEMESCU - poetă, artist plastic
CARMEN POPESCU - scriitoare, realizatoare emisiuni Radio Vocativ (redactor promovare cultură media)
AUGUSTA COSTIN (CHRIS) - prozatoare
MIHAELA POPA - poetă
PETRUȚ DAN (CĂMUI) - poet, cantautor
BOLACHE ALEXANDRU - poet
MIHAI KATIN - poet
GRIG SALVAN - prozator, cantautor
Fiecare postare trebuie făcută în spaţiile special constituite pentru genurile literar/artistice stabilite. Postarea în alte locuri decât cele stabilite de regulile site-ului, atrage eliminarea postării de către membrii administraţiei, fără atenţionarea autorului! De exemplu, un eseu postat în spațiul prozei va fi șters. Pentru cele mai frecventate genuri, reamintim locațiile unde trebuie postate. Pentru a posta:
1. POEZIE, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
2. PROZĂ, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
3. ESEU, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
4. FOTOGRAFII, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
5. VIDEOCLIPURI, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
Toate acestea le puteți accesa și din bara de sus a site-ului. Este admisă doar o postare pe zi, pentru fiecare secțiune, creație proprie. Folosirea diacriticelor este obligatorie.
Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la:
RO45CECEB00008RON1057488
titular cont: LAZAR VASILISIA
(CEC Bank)
*
Pentru anul trecut au donat:
Gabriela Raucă - 400 Euro
Monica Pester - 600 Lei
Nuța Crăciun - 220 Lei
Maria Chindea - 300 Lei
Tudor Cicu - 300 Lei
Elisabeta Drăghici - 200 Lei