'' Omul este cel mai scurt drum între viaţă şi moarte''.
''Moartea nu este nimic, moartea cuiva este totul''.
( Emil Cioran )
Un suflet minunat pleacă azi la ceruri, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi.
Fie-i ţărâna uşoară!
Vă împărtăşim durerea, dragii noştri, Ion Lazăr da Coza şi Lisia!
Cuvinte cheie :
Subscriu si eu.
Deși conștienți că nu suntem nemuritori, și, că niciodată nu suntem pregătiți pentru așa ceva, despărțirea de cei dragi este cumplită. Golul instaurat în sufletul nostru de către cel plecat nu se mai umple niciodată. Ne obișnuim cu durerea, o purtăm cu noi ca pe un sac plin, la început cu mare greutate, apoi, din ce în ce, mai ușor, pentru a deveni pur și simplu. Ne fericesc visurile că ne voi întâlni cândva, în alte lumi și nu ne rămâne decât posibilitatea de a supraviețui, de a respira.
Dragă Ion, dragă Lisia, vă cred, simt sacul supraplin ce-l duceți și nu vă pot ajuta cu nimic. Decât să vă spun că nu pot să-mi iau gândul de la voi și să ghicesc ce e în sufletul vostru.
Dumnezeu să-l odihnească pe domnul, omul, Tomiță, iar vouă să vă dea putere să treceți peste acest mare obstacol al vieții.
Cumplit!
Condoleanțe și din partea mea. Îmi pare rău că evenimente dureroase au înlocuit ceva ce ar fi trebuit să fie atât de frumos.
Trist și greu de acceptat!
Sincere condoleanțe și multă putere să depășiți această perioadă atât de tristă și grea!
Sunt foarte alaturi de voi zilele astea. M-a lovit durerea voastra, timpul e neindurator, le trece oricum.
Sa stiti ca peste ocean e cineva care se gandeste mult si intens la voi.
Si cand ma gandesc ca pe fratele meu il cheama Toma....oh, Doamne, cat de greu trebuie sa va fie...
Cu drag,
Veronica
Durerea voastră este și a noastră! Suntem alături de voi!
Să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste această grea încercare, iar celui plecat în lumea veșniciei, Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Mulțumim, Adelaide!...
Mulțumim tuturor celor care ne împărtășesc durerea!...
Considerație,
ION LAZĂR da COZA - scriitor
VASILISIA LAZĂR - poetă, redactor Revista „Eminesciana”, membră UZPR
ADMINISTRATORI-EDITORI
SOFIA SINCĂ - prozatoare
GABRIELA RAUCĂ - poetă, realizatoare emisiuni Radio ProDiaspora, redactor Revista „Eminesciana”, membră UZPR (redactor promovare cultură media)
ADA NEMESCU - poetă, artist plastic
CARMEN POPESCU - scriitoare, realizatoare emisiuni Radio Vocativ (redactor promovare cultură media)
AUGUSTA COSTIN (CHRIS) - prozatoare
MIHAELA POPA - poetă
PETRUȚ DAN (CĂMUI) - poet, cantautor
BOLACHE ALEXANDRU - poet
MIHAI KATIN - poet
GRIG SALVAN - prozator, cantautor
Fiecare postare trebuie făcută în spaţiile special constituite pentru genurile literar/artistice stabilite. Postarea în alte locuri decât cele stabilite de regulile site-ului, atrage eliminarea postării de către membrii administraţiei, fără atenţionarea autorului! De exemplu, un eseu postat în spațiul prozei va fi șters. Pentru cele mai frecventate genuri, reamintim locațiile unde trebuie postate. Pentru a posta:
1. POEZIE, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
2. PROZĂ, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
3. ESEU, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
4. FOTOGRAFII, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
5. VIDEOCLIPURI, click AICI, apoi click pe ADĂUGARE!
Toate acestea le puteți accesa și din bara de sus a site-ului. Este admisă doar o postare pe zi, pentru fiecare secțiune, creație proprie. Folosirea diacriticelor este obligatorie.
Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la:
RO45CECEB00008RON1057488
titular cont: LAZAR VASILISIA
(CEC Bank)
*
Pentru anul trecut au donat:
Gabriela Raucă - 400 Euro
Monica Pester - 600 Lei
Nuța Crăciun - 220 Lei
Maria Chindea - 300 Lei
Tudor Cicu - 300 Lei
Elisabeta Drăghici - 200 Lei