Discuţiile lui Valeria Merca (408)

Discuţii care au primit răspuns (68) Răspunsuri Activitatea Recentă

"Descopăr cu întârziere această admirabilă postare, cu un titlu predestinat. Spun ast…"

Valeria Merca a răspuns Nov 25, 2021 lui In memoriam: Ion Roșioru (partea a II-a)

8 Nov 26, 2021
Răspunsul lui Tudor Cicu

"Mai așteptăm și alte minunății, drag Părinte! :)  Nu uitați să le postați la secțiun…"

Valeria Merca a răspuns Ian 14, 2021 lui colindând cu esenin

4 Ian 14, 2021
Răspunsul lui Valeria Merca

"Emoționant! O binecuvântare pentru scriitorul Tudor Cicu  memorabila întâlnire cu po…"

Valeria Merca a răspuns Sep 11, 2020 lui Cu Marin Ifrim în vizită la poetul Ion Gheorghe

3 Sep 11, 2020
Răspunsul lui Valeria Merca

"O lectură benefică, într-o dimineață de început de toamnă, pentru oameni matinali pr…"

Valeria Merca a răspuns Sep 3, 2020 lui O fată din depărtări

8 Sep 25, 2020
Răspunsul lui Tudor Cicu

"Multă emoție pozitivă și nostalgie mi-a inoculat lectura acestei schițe, scrisă cu d…"

Valeria Merca a răspuns Iun 21, 2020 lui Când am fugit de acasă

21 Sep 1, 2020
Răspunsul lui Tudor Cicu

"Multă sănătate tatălui tău, Mihaela! La mulți ani! Ce frumoasă vârstă! Mi-am început…"

Valeria Merca a răspuns Feb 4, 2019 lui Nu mă mai naște, mamă!

25 Aug 1, 2019
Răspunsul lui Mihaela Suciu

"Ți-am cusut un ștergar, mamă Românie, îl așez pe răsărit, să-ți ștergi cu el sudoare…"

Valeria Merca a răspuns Dec 1, 2018 lui Dragă Românie,

13 Dec 4, 2018

"M-a atras titlul. Rămăsesm fixată pe întâmplările din prisacă. :) Până la urmă, tot…"

Valeria Merca a răspuns Mai 18, 2018 lui Un ospăț de pomină

13 Iun 8, 2018
Răspunsul lui Tudor Cicu

"Un text delicat. Mi-a plăcut modul în care  ai realizat portretul (moral) lui nea Va…"

Valeria Merca a răspuns Ian 20, 2018 lui Japonezul (6)

22 Mar 17, 2018
Răspunsul lui Vasilisia Lazăr Grădinariu

"Timpul pentru care şi-a dat Eminescu viaţa e astăzi un timp la care noi nu vom ajung…"

Valeria Merca a răspuns Ian 16, 2018 lui Două genii împart doar o sărăcie

6 Feb 9, 2018
Răspunsul lui Nikol MerBreM

Despre

Ion Lazăr da Coza a creat această reţea Ning.

colaborări

în parteneriat cu

Revista „Eminesciana” 

ultimul număr

AICI

link-uri utile

REGULAMENT site

http://DIACRITICE.opa.ro/

descarcă AUTO CORECT!

http://DEXonline.ro/

Dicționar de SINONIME

Dicționar de RIME

Haiku, Tanka, Senryu...

Vă invităm să citiți și:

La ceas aniversar

Figuri de stil

Folosirea virgulei

donații

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la: 

RO45CECEB00008RON1057488

titular cont: LAZAR VASILISIA 

(CEC Bank)

*

Așteptăm DONATORI și pentru perioada septembrie 2022 - septembrie 2023:

Monica Pester

Activitatea Recentă

C.Titi Nechita a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Splendoare în Mai a utilizatorului Răduță If. Toader
cu 48 minute în urmă
Utilizatorului C.Titi Nechita îi place postarea pe blog Când vei veni a lui Monica Pester
cu 50 minute în urmă
Utilizatorului C.Titi Nechita îi place postarea pe blog Coșmarul a lui Monica Pester
cu 50 minute în urmă
Utilizatorului C.Titi Nechita îi place postarea pe blog Imn de grevă a lui Costel Zăgan
cu 50 minute în urmă
C.Titi Nechita a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Algoritm a utilizatorului Monica Pester
cu 53 minute în urmă
C.Titi Nechita a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog comoara din suflet a utilizatorului Floare Arbore
cu 56 minute în urmă
Pictograma profiluluiC.Titi Nechita i-a dăruit un cadou utilizatorului Vasilescu Marcela
cu 59 minute în urmă
Pictograma profiluluiC.Titi Nechita i-a dăruit un cadou utilizatorului Predușel Elena
cu 1 oră în urmă
Pictograma profiluluiC.Titi Nechita i-a dăruit un cadou utilizatorului Miruna Spătaru
cu 1 oră în urmă
Pictograma profiluluiC.Titi Nechita i-a dăruit un cadou utilizatorului Maria Bran
cu 1 oră în urmă
Postare de log efectuată de C.Titi Nechita
cu 1 oră în urmă
Corneliu Neagu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Noapte de iunie a utilizatorului Corneliu Neagu
cu 7 ore în urmă
Monica Pester a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Algoritm a utilizatorului Monica Pester
cu 7 ore în urmă
Monica Pester a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Dă-mi umbra . . . a utilizatorului Monica Pester
cu 7 ore în urmă
Postare de log efectuată de Dinca Valerian
cu 9 ore în urmă
Ana Cîmpeanu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Tragic a utilizatorului Mihai Katin
ieri
Ana Cîmpeanu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Algoritm a utilizatorului Monica Pester
ieri
Ana Cîmpeanu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Noapte de iunie a utilizatorului Corneliu Neagu
ieri
Ana Cîmpeanu a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog comoara din suflet a utilizatorului Floare Arbore
ieri
Postare de log efectuată de Floare Arbore
ieri

Antologiile site-ului „ÎNSEMNE CULTURALE”

„Ecouri din viitor”, 2022 AICI

Labirinturi  2018 AICI

Atlasul cu diezi  2017 AICI

Autograf pentru m(â)ine  2013 AICI

© 2023   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor