Gina Zaharia e un nume des întâlnit în lumea literară virtuală dar şi în cea editorială. Ea a semnat deja câteva cărţi de poezie şi proză de mare succes. Este, de asemenea, inclusă în multe antologii literare şi laureată a nenumărate concursuri de gen. Într-o societate normală cât de cât, la uşa ei ar trebui să aştepte zilnic doi-trei agenţi literari cu contracte gata semnate cu cele mai celebre edituri… Trăind în România de azi, unde intelectualii şi oamenii de cultură sunt exilabili dacă-şi fac simţită prezenţa, ea, ca orice creator, trebuie să se căciulească în faţa potenţialilor sponsori pentru a-şi vedea cuvântul tipărit. Ca un paliativ, noi, o parte din prietenii de pe acest forum, i-am pregătit o surpriză, realizându-i această carte online – Rouă printre luceferi – de care sperăm se să bucure cât mai multă lume.

 

            Open publication - Free publishing - More gina zaharia

 

Vizualizări: 396

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Felicitări!

Bucuros să văd un volum de versuri Gina Zaharia și mai bucuros să-l citesc!

Mult succes în continuare pe scara afirmării !

Teo Cabel

Vio, mulțumesc pentru cuvintele de suflet lăsate aici. Într-adevăr, e un sentiment deosebit să primești asemenea surprize de la prieteni. Dacă poeziile mele au reușit să determine cititorii să  deschidă paginile acestei cărți virtuale, bucuria mea e înzecită. Și, mai ales că am lângă mine suflete alese...

Te îmbrățișez cu mare drag!

violetta petre a spus :

Este un gest de mare nobleţe sufletească din partea unor oameni speciali, pentru un om înzestrat cu un talent incontestabil, la fel de special, ca poeta Gina Zaharia...

Este un izvor nesecat de emoţie, poezie pe care le dăruieste cu nonşalanţă şi generozitate şi ar fi păcat ca aceste flori de suflet să nu vadă lumina tiparului...

Vă îmbrăţişez sufletele celor ce aţi dăruit bucurie şi zbor unui om minunat!

Te îmbrăţişez, Gina şi îţi doresc să-ţi strângi la piept cartea cu gingăşia zâmbetului tău de floare!

Cu drag, preţuire, admiraţie şi bucurie, Vio!

Cu siguranță că am reacționat așa cum te așteptai, Maria. Era o zi obișnuită, cu plăcerea de a fi aici, cu voi. Am văzut însă numele meu pe coperta unei cărți și nu înțelegeam de unde, cum, de ce? Acum înțeleg că fiecare carte prinsă în biblioteca noastră  îmbracă sufletul autorului în clipe de bucurie. Eu încă mai alerg prin roua mea de suflet...

Mulțumesc, dragii mei, surpriza voastră e specială!

Cu drag,

Belean Maria Ileana a spus :

Si eu imi imaginam cum o sa reactionezi tu, care chiar nu aveai nici o banuiala, tare mult mi-ar fi placut sa te vad cum alergi cu fericirea atarnata de fiecare rasuflare, fericire care sa te urmareasca in fiecare clipa a vietii, sa fii fericita si mereu inconjurata de oameni frumosi...te iubim multtttt

Mihaela, știu că ai pus suflet în realizarea acelei cărți. Îți găsesc amprentele pe fiecare pagină. Și mai știu că ai parcurs, alături de mine, întreg drumul prin relieful stărilor...

Îmi voi aminti cu drag de acestă zi. Iar pe voi, prieteni dragi, vă voi purta cu mine pretutindeni.

Cu prețuire,Mihaela Popa a spus :

Felicitări, Gina Zaharia!

Versul tău mângâie sufletele ca o zi caldă de primăvară, la cât mai multe apariţii!

Îmbrăţişări,

Mihaela

Da, am reacționat la fel ca și tine, Sofy! Îmi amintesc că doream să-ți facem surpriză cu Dulce-amar, și parcă timpul trecea prea repede și ne încurca secretul...(iar eu eram începătoare într-ale cărților virtuale... așadar, imaginează-ți cât de mult mi-am dorit să ai acea carte încât nu știu cum am învățat să fac asta!:)).

Rămăsesem fără cuvinte, asemenea ție. Toate pier atunci, rămâi față în față cu dovada că ai lângă tine atâția oameni minunați...

Cu mulțumiri și îmbrățișări,Sofia Sincă a spus :

Dacă cineva ar fi meritat o carte pe acest site, pe internet, de fapt, aceea eşti tu Gina Zaharia.

Bucură-te în rând cu mine, cu noi că străluceşti la frontispiciu cu acest volum, care cuprinde un număr minuscul dintre poeziile tale, iar supriza împarte-o. Şi pentru mine este aceeaşi.

Cu deosebită consideraţie, Sofy!

Mulțumesc, Any! E un dar minunat pe care-l voi înrăma în toamna mea! Mi-a adus surâsul dimineților și amurgului deopotrivă...

Îmbrățișări!

Any Dragoianu a spus :

Foarte frumos gestul si cartea deasemenea! Felicitari!

Mulțumesc, Anca! E ca și cum te-ai trezi dimineața în cântecul privighetorilor! Dragă-mi este trecerea ta prin cuvântul meu, tu, cea care faci să răsune orizonturile de frumos.

Seară frumoasă, scumpa mea!

anca d. vieru a spus :

Felicitări, Gina, poezia ta ne încălzește sufletul!

Și felicitări celor care s-au gândit și au realizat această „surpriză”.

Lisia, cine a fost cu ideea, tu sau da Coza? (era să zic da Ion:)))!  Cred că amândoi în același timp!  Bucuria mea a fost nemărginită!

L-ați antrenat și pe Mihai în această surpriză iar coperta e minunată! Nu găsesc cuvinte de mulțumire. Încă nu mi-am revenit... Știi? Chiar mă întrebam cine urmează... Acum știu că nicio bucurie nu poate fi mai mare decât aceea venită din partea prietenilor.

Încă o dată îmbrățișez sufletul vostru minunat! E sărbătoare că-mi sunteți alături!

Cu toată prețuirea,

gina

Vasilisia Lazăr (da Coza) a spus :

                Felicitări, Gina! Mă bucur că am putut să-ţi facem această bucurie. Meriţi mult mai mult. Cunoscându-ţi modestia şi altruismul, ştiam că nu te vei gândi la tine poate niciodată, că mereu vei lua în calcul pe alţii, de aceea trebuia să facem noi asta. Îmi place cartea, e superbă. Şi titlul, şi coperta, şi conţinutul. Când o să vreau să aflu o stare de bine, am s-o deschid. Roua îmi va potoli setea de frumos, iar luceferii îmi vor lumina calea.

                 Toată preţuirea mea,

Prin frumoasele tale cuvinte am primit deja buchetul de trandafiri, George! L-am așezat la fereastra la  care ai bătut cu razele sufletului și îl  voi privi de câte ori norii vor încerca să-mi umbrească tăcerile. 

Mulțumesc pentru că ai deschis filele acestei cărți, mulțumesc pentru gândul tău de astăzi.

Îți doresc clipe magice, cu aceeași inspirație.

Și prețuirea mea,

ungureanu a spus :

Daca fericirea ar semana cu un buchet de trandafiri, atunci ai primi in fiecare zi de la mine acest buchet, ti-as bate cu gandul la usa sufletului si as ingenunchia pana deschizi lasand loc privirilor tale sa treaca dincolo de mine ca un zbor de pasari spre un soare rasare, ma voi ridica pana la nivelul unui suras si ti-as multumi ca existi si scrii atat de frumos. Te felicit cu inima si te sarut cu sufletul !

Iti doresc tot binele din lume si curata lui oglinda in care sa-ti privesti implinirile !

Cu drag si iubire !

Dragă Gina, dacă ţi-aş spune că ambii am gândit-o, chiar dacă nu am spus-o în acelaşi timp, nu mă vei crede. Am ştiut că asta trebuie să facem, doar că nu ştiam cum. Noi nu ştiam să tehnoredactăm, noi doar pregăteam materialul. Tu erai maestra aici. Dar, când vrei din tot sufletul să faci o bucurie, găseşti soluţii. Şi Mihai ne-a ajutat foarte mult. Coperta e minunată. De restul s-a ocupat Doamne-Doamne. :)

                   Te pupăm!

gina zaharia a spus :

Lisia, cine a fost cu ideea, tu sau da Coza? (era să zic da Ion:)))!  Cred că amândoi în același timp!  Bucuria mea a fost nemărginită!

L-ați antrenat și pe Mihai în această surpriză iar coperta e minunată! Nu găsesc cuvinte de mulțumire. Încă nu mi-am revenit... Știi? Chiar mă întrebam cine urmează... Acum știu că nicio bucurie nu poate fi mai mare decât aceea venită din partea prietenilor.

Încă o dată îmbrățișez sufletul vostru minunat! E sărbătoare că-mi sunteți alături!

Cu toată prețuirea,

gina


Mihaela, prietena mea dragă, ți-am scris cândva, undeva, dacă nu te-aș fi îmbrățișat cu adevărat aș crede că nu exiști! Repet asta de câte ori trec pe potecile sufletului tău și mă încarc de lumină. Și acum mi-ai adus lumina aici! Cu rouă cu tot!

Mulțumesc pentru gândul tău caligrafiat pe clipele de astăzi.

Cu prietenie și drag,

Mihaela Suciu a spus :

Felicitări! Un titlu bine ales... tu, Gina, eşti roua.

Bonnie, cuvintele tale presară praf stelar peste un ocean de bine. Te știu lângă mine, vă știu lângă mine  și mulțumesc lui Dumnezeu că am asemenea prieteni!

Da, gestul  este  deosebit! Va rămâne în albumul celor mai frumoase amintiri!

Cu mulțumiri și prețuire,Curelciuc Bombonica a spus :

Un gest de o inegalabila frumusete! Oricum, Gina merita asa ceva. Bucurati-va cu totii ca o parte din poemele Ginei pot fi lecturate intr-o carte atat de frumoasa si eleganta!

Felicitari tuturor!

Despre

Ion Lazăr da Coza a creat această reţea Ning.

colaborări

în parteneriat cu

Revista „Eminesciana” 

ultimul număr

AICI

link-uri utile

              REGULAMENT site

                       **********

http://DIACRITICE.opa.ro/

descarcă AUTO CORECT!

http://DEXonline.ro/

Dicționar de SINONIME

Dicționar de RIME

Haiku, Tanka, Senryu...

           Vă invităm să citiți și:

La ceas aniversar

Figuri de stil

Folosirea virgulei

Zile de naştere

donații

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la: 

RO45CECEB00008RON1057488

titular cont: LAZAR VASILISIA 

(CEC Bank)

*

Așteptăm DONATORI și pentru perioada septembrie 2022 - septembrie 2023:

Activitatea Recentă

Grig Salvan a postat un videoclip

Grig Salvan - Years go by flying - Trec anii în zbor

Instrumental music on synthesizer, composed and performed by Grig SalvanTREC ANII ÎN ZBORtrec anii în zbor peste lumeca lungi nebuloase de fumși ning peste ...
cu 29 minute în urmă
Postare de log efectuată de Grig Salvan
cu 32 minute în urmă
Utilizatorului Grig Salvan îi place postarea pe blog Timpul prin timp se întoarce-napoi a lui Corneliu Neagu
cu 35 minute în urmă
Postare de log efectuată de Floare Arbore
cu 11 ore în urmă
Maria Mitea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Muzele trec prin sat a utilizatorului Maria Mitea
cu 13 ore în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Noi mai putem da nume stelelor a lui Mihai Katin
cu 16 ore în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog tăticii a lui Dinca Valerian
cu 16 ore în urmă
Monica Pester a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Cu tine, foc am devenit a utilizatorului Monica Pester
cu 17 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog Dansul libertății a lui vasile lucian tatar
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog Tu, Iubire a lui Răduță If. Toader
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog în grația Divină a lui Floare Arbore
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog tăticii a lui Dinca Valerian
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog Timpul prin timp se întoarce-napoi a lui Corneliu Neagu
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog confesiune a lui Floare Arbore
cu 19 ore în urmă
Mihai Katin a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Cu tine, foc am devenit a utilizatorului Monica Pester
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Mihai Katin îi place postarea pe blog Mi-e bine a lui Eftimie Gheorghe
cu 19 ore în urmă
Postare de log efectuată de Eftimie Gheorghe
ieri
Postare de log efectuată de Monica Pester
ieri
Postări de log efectuate de Floare Arbore
ieri
gina zaharia a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Definiție (in memoriam Ion Lazăr da Coza) a utilizatorului Vasilisia Lazăr Grădinariu
ieri

Antologiile site-ului „ÎNSEMNE CULTURALE”

„Ecouri din viitor”, 2022 AICI

Labirinturi  2018 AICI

Atlasul cu diezi  2017 AICI

Autograf pentru m(â)ine  2013 AICI

© 2023   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor