Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Vioara de maiPărinții mei au avut o vioară. O făcuse tata, demult, dintr-un trunchi de nuc cântăreț. În fiecare noapte urcau împreună pe por… Început de gina zaharia |
9 |
Iun 29, 2020 Răspunsul lui Chris |
AlunulCând deschid „Cartea de sub braț” ies din ea emoții și flori de câmp. Acolo e și păpușa mea de cârpă cu rochiță roșie. Și prima literă cali… Început de gina zaharia |
12 |
Apr 25, 2020 Răspunsul lui gina zaharia |
Singurătate în doi pașiUnu Singurătatea locuia la marginea unui iaz. Putea să-și aleagă un loc mai aproape de oraș, dar s-ar fi auzit când bătea cuie în pereți,… Început de gina zaharia |
8 |
Feb 27, 2019 Răspunsul lui gina zaharia |
Cartea de sub braț (IV). Felinarul din munțiZăpada scârțâia sub tălpile tatei, lemnele trosneau în soba de cărămidă, iar soarele mângâia fereastra așezată în calea sa ca o zi de dumin… Început de gina zaharia |
6 |
Ian 5, 2019 Răspunsul lui gina zaharia |
Dragă Românie,Nu ți-am mai scris de mult, țara mea, iar o flacără îmi veghează sufletul și n-aș vrea să se mistuie pe jarul tăcerii. Te simt în toate ung… Început de gina zaharia |
13 |
Dec 4, 2018 Răspunsul lui Darie Giurgiu |
PROMISIUNEA DE JOI (XIV)Mihai ajunse la Sibiu înaintea lui Dan Siomionescu. Îl sună pe comisar însă acesta nu-i răspunse. Speriat, încercă să ia legătura cu scriit… Început de gina zaharia |
16 |
Nov 22, 2018 Răspunsul lui Olimpia Sava |
MariaÎn urma cu douăzeci şi opt de ani, harpa vieţii ei răsunase a pustiu. Nu ştia cine a adus-o pe lume. Când a deschis ochii, adică a încep… Început de gina zaharia |
2 |
Feb 19, 2018 Răspunsul lui Ion Lazăr da Coza |
Ca o durere de greierAi adunat ploile toate, le-ai semănat, și mă bucuram că voi avea hrană. Dar cineva a minat câmpul și am zărit brazdele tânguindu-se până di… Început de gina zaharia |
11 |
Apr 21, 2017 Răspunsul lui Nikol MerBreM |
CaleidoscopLuni Noaptea și-a stins ultima țigară pe singurul diamant treaz. Avea ochii tulburi și glasul ursuz. Un cântec cu acorduri seci se auzea… Început de gina zaharia |
6 |
Feb 7, 2017 Răspunsul lui gina zaharia |
MagicianulSunt orfan. Nu mi-am cunoscut mama decât într-o noapte, în vis. I-am zis femeia cu vioara. Am ales-o dintr-o mie de nimfe. Avea ochii mei,… Început de gina zaharia |
16 |
Ian 13, 2016 Răspunsul lui Vasilisia Lazăr |
Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la:
RO45CECEB00008RON1057488
titular cont: Lazăr Vasilisia
(CEC Bank)
*
DONATORI,
începând cu septembrie 2020:
© 2021 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor