Discuţiile lui Vasilisia Lazăr Grădinariu (2,181)

Discuţii care au primit răspuns (496) Răspunsuri Activitatea Recentă

"Nu, Angelina, nimeni dintre cei de pe podium nu trebuie să regrete nimic. Cu toții m…"

Vasilisia Lazăr Grădinariu a răspuns Mai 1, 2022 lui Voturi membri poezie (Concursul de poezie și proză scurtă „Ion Lazăr da Coza”, ediția a II-a, 2022

22 Mai 9, 2022
Răspunsul lui violetta Petre

"E foarte ușor să vii și să anulezi toată strădania, toată munca și tot sacrificiul u…"

Vasilisia Lazăr Grădinariu a răspuns Mai 1, 2022 lui Voturi membri poezie (Concursul de poezie și proză scurtă „Ion Lazăr da Coza”, ediția a II-a, 2022

22 Mai 9, 2022

"Cred că ai dorit să spui „agramați”, Gela. Nu, eu nu cred că sunt agramați. Câțiva a…"

22 Mai 9, 2022

"Mirela, orice concurs naște controverse. Dacă era un juriu mai autorizat să zicem și…"

22 Mai 9, 2022

"Printre cei care au votat, sunt mulți scriitori care stiu cu ce se mănâncă literatur…"

22 Mai 9, 2022

"Gela, am scris într-un comentariu. Nu voi mai primi notele lor. Voi fi mai selectivă…"

22 Mai 9, 2022

"Personal îmi pare rău că nu au urcat pe podium poezii precum cele ale Gelei Enea, Nu…"

Vasilisia Lazăr Grădinariu a răspuns Mai 1, 2022 lui Rezultatele Concursului de poezie și proză scurtă „Ion Lazăr da Coza”, ediția a II-a, 2022

42 Iun 21, 2022
Răspunsul lui Culiţă Ioan Uşurelu

"Eu consider că toate premiile au fost date pe drept, Mirela. Aaa, că au mai fost tex…"

Vasilisia Lazăr Grădinariu a răspuns Mai 1, 2022 lui Rezultatele Concursului de poezie și proză scurtă „Ion Lazăr da Coza”, ediția a II-a, 2022

42 Iun 21, 2022

"Nu, Nikol, nu am considerat un reproș, dar mă doare fiindcă multor concursuri și fes…"

Vasilisia Lazăr Grădinariu a răspuns Apr 28, 2022 lui Rezultatele Concursului de poezie și proză scurtă „Ion Lazăr da Coza”, ediția a II-a, 2022

42 Iun 21, 2022

"Da, au fost vorba de 3 poziții, una de la 6 la 9 și încă două nesemnificative. Dar ș…"

Vasilisia Lazăr Grădinariu a răspuns Apr 28, 2022 lui Rezultatele Concursului de poezie și proză scurtă „Ion Lazăr da Coza”, ediția a II-a, 2022

42 Iun 21, 2022

Despre

Ion Lazăr da Coza a creat această reţea Ning.

colaborări

în parteneriat cu

Revista „Eminesciana” 

ultimul număr

AICI

link-uri utile

REGULAMENT site

http://DIACRITICE.opa.ro/

descarcă AUTO CORECT!

http://DEXonline.ro/

Dicționar de SINONIME

Dicționar de RIME

Haiku, Tanka, Senryu...

Vă invităm să citiți și:

La ceas aniversar

Figuri de stil

Folosirea virgulei

donații

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la: 

RO45CECEB00008RON1057488

titular cont: LAZAR VASILISIA 

(CEC Bank)

*

Așteptăm DONATORI și pentru perioada septembrie 2022 - septembrie 2023:

Activitatea Recentă

Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Idilă a lui Munteanu Manuela
cu 7 minute în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog fel si fel de căluți a utilizatorului Dinca Valerian
cu 10 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog fel si fel de căluți a lui Dinca Valerian
cu 14 minute în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Tanka (de Ion Lazăr da Coza) a utilizatorului Vasilisia Lazăr Grădinariu
cu 22 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Tanka (de Ion Lazăr da Coza) a lui Vasilisia Lazăr Grădinariu
cu 24 minute în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Bunăstare a utilizatorului Eftimie Gheorghe
cu 26 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Bunăstare a lui Eftimie Gheorghe
cu 35 minute în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Mireasmă de oaze a utilizatorului Corneliu Neagu
cu 38 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Mireasmă de oaze a lui Corneliu Neagu
cu 44 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Echinocțiu boreal a lui Corneliu Neagu
cu 51 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Marte în vernal a lui Corneliu Neagu
cu 54 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog primăvara – autopsihanaliză a lui Mihaela Popa
cu 57 minute în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog primăvara – autopsihanaliză a utilizatorului Mihaela Popa
cu 57 minute în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Moment de răgaz a lui Monica Pester
cu 1 oră în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Moment de răgaz a utilizatorului Monica Pester
cu 1 oră în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog prima întâlnire (lumina din ceară) a utilizatorului Maria Mitea
cu 1 oră în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog prima întâlnire (lumina din ceară) a lui Maria Mitea
cu 1 oră în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Îmbracă-mi ochii a lui vasile lucian tatar
cu 1 oră în urmă
Utilizatorului Denisa Curea-Popa îi place postarea pe blog Februar a lui nicolae vaduva
cu 1 oră în urmă
Denisa Curea-Popa a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Mirajul unui vis fără-nceput a utilizatorului Corneliu Neagu
cu 1 oră în urmă

Antologiile site-ului „ÎNSEMNE CULTURALE”

„Ecouri din viitor”, 2022 AICI

Labirinturi  2018 AICI

Atlasul cu diezi  2017 AICI

Autograf pentru m(â)ine  2013 AICI

© 2023   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor