Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
La buniciCălina trebuia să petreacă, din nou, o săptămână întreagă la bunici. Mama nu mai suporta să o găsească, de câte ori se întorcea seara… Început de Camelia Ardelean |
7 |
Ian 8, 2019 Răspunsul lui Camelia Ardelean |
Rochiţa buclucaşăCe mândră se simțea Călina în rochița ei cea nouă, de culoare roz, made în China, primită cadou de ziua ei! Mânecile scurte, dantelate… Început de Camelia Ardelean |
8 |
Ian 8, 2019 Răspunsul lui Camelia Ardelean |
Dedicație„Amintirile noastre sunt singurul paradis din care nu putem fi izgoniţi” … Început de Emil Dumitru |
11 |
Dec 7, 2017 Răspunsul lui Mihaela Suciu |
Ultima toamnă(inspirată dintr-un fapt real) (Premiul al III-lea la Concursul „Labirinturi autumnale”, Ediția a II-a, noiembrie 2015, Vrancea) … Început de Camelia Ardelean |
3 |
Mai 16, 2017 Răspunsul lui Camelia Ardelean |
Vizitatorul misterios - partea a II-a- Da, da, sunt! răspunse ea cu voce stinsă. Simțea prin toți porii că trebuie să se ferească de Învățător, că nu e lucru curat cu el, deși… Început de Camelia Ardelean |
11 |
Ian 8, 2017 Răspunsul lui Camelia Ardelean |
Vizitatorul misterios - partea IProaspăt angajată ca reporter la unul dintre cele mai importante ziare din județ, Ioana era în culmea fericirii. Visul ei de a scrie… Început de Camelia Ardelean |
10 |
Ian 7, 2017 Răspunsul lui Camelia Ardelean |
ZborulZborul Când primii paș… Început de Pop Dorina |
12 |
Nov 6, 2015 Răspunsul lui Pop Dorina |
Lumina din casa buniculuiLumina din casa bunicului În învălmășeala gândurilor mele mi-am impus să-mi co… Început de Pop Dorina |
4 |
Iul 1, 2015 Răspunsul lui Pop Dorina |
Ascensorul lui FănelAscensorul lui Fănel Linia orizontului îmbrățișa întinderea de apă. Soarele… Început de Pop Dorina |
5 |
Mai 21, 2015 Răspunsul lui Ion Lazăr da Coza |
Precizie… matematică!Rutina, fără să-ţi dai seama, te transformă după mulţi ani într-un robot. Iar atunci când viaţa nu te mai obligă s… Început de Emil Dumitru |
12 |
Nov 4, 2013 Răspunsul lui Corina Militaru |
Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII la:
RO45CECEB00008RON1057488
titular cont: Lazăr Vasilisia
(CEC Bank)
*
DONATORI,
începând cu septembrie 2020:
© 2021 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor