Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Să ating oameniM-am întors acasă, în orașul meu natal. Învins, fără doar și poate. Soția mea, Adela, mă îndeamnă de vreo șase luni… Început de Corina Militaru |
16 |
Apr 26, 2017 Răspunsul lui Corina Militaru |
Un altfel de viitorMotto: Nu poți evada din închisoarea trecutului dacă nu dărâmi zidurile care te țin captiv acolo. Trăiesc pr… Început de Corina Militaru |
22 |
Sep 23, 2016 Răspunsul lui Corina Militaru |
![]() Încă o zi în libertate. Obsesia posesieiSă mă lamentez? Să-mi plâng de milă? Asta fac în restul timpului, azi doar spun… Cine nu posedă, nu are nimic de pierdut. E o vorbă…în vânt… Început de Mihai Cotea |
4 |
Apr 1, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
![]() Cu taxă inversăAș fi plătit pentru discuția noastră de ieri. Să fi sunat cu taxă inversă, dragă. Ne-am vorbit. Dar când ne-am și spus ceva? Ai sufletul su… Început de Mihai Cotea |
14 |
Feb 20, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
![]() Pucioasă sufleteascăseria de proză scurtă AlchiMia În viața de zi cu zi sunt o tipă de treabă, dacă nu apeși butoanele greșite. Ghinioniștii mă cunosc dincolo… Început de Mihai Cotea |
4 |
Feb 20, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
SalutulMotto: Dumnezeu nu încurcă niciodată piesele de puzzle. Le așează întotdeauna în așa fel încât imaginea de ansamblu să fie pe… Început de Corina Militaru |
18 |
Ian 20, 2016 Răspunsul lui Corina Militaru |
![]() Cifra dorințeiCei doi îndrăgostiți plecau din casa familiei viitoarei mirese cu mult mai puține speranțe decât veniseră. În ciuda adversităților, s-ar fi… Început de Mihai Cotea |
6 |
Nov 23, 2015 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Ferestre-ochiMotto: Binele nu uită niciodată locul de unde a plecat și negreșit revine acolo. Sunt bătrână, fo… Început de Corina Militaru |
9 |
Oct 15, 2015 Răspunsul lui Corina Militaru |
ConversațieMotto: A nu asculta vocea discretă a adevărului înseamnă a persevera în greşeală şi implicit a merge cu senină in… Început de Corina Militaru |
22 |
Oct 14, 2015 Răspunsul lui Corina Militaru |
UniversAllMotto: Când cineva îți pune lumina în ochi să fii convins că nu dorește decât să te orbească. Mă învârt în loc, fac pi… Început de Corina Militaru |
12 |
Apr 20, 2015 Răspunsul lui Corina Militaru |
© 2019 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor