Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Pucioasă sufleteascăseria de proză scurtă AlchiMia În viața de zi cu zi sunt o tipă de treabă, dacă nu apeși butoanele greșite. Ghinioniștii mă cunosc dincolo… Început de Mihai Cotea |
4 |
Feb 20, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Cifra dorințeiCei doi îndrăgostiți plecau din casa familiei viitoarei mirese cu mult mai puține speranțe decât veniseră. În ciuda adversităților, s-ar fi… Început de Mihai Cotea |
6 |
Nov 23, 2015 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Tinerețea dintre bătrânețe și moarteLiniștea fu spartă de sunetul interfonului. Ziua aceea, din mijlocul lui octombrie, promitea să fie eminamente înnorată. Nici nu era de… Început de Mihai Cotea |
8 |
Nov 9, 2015 Răspunsul lui Mihai Cotea |
TrenulMotto: Timpul nu ne așteaptă, el curge necontenit măsurând fie intensitatea trăirii, fie durata absenţei noastre de l… Început de Corina Militaru |
20 |
Ian 12, 2015 Răspunsul lui Corina Militaru |
Zicea că este din sticlăMotto: Binele făcut cu sila este cel puțin la fel de nociv ca și răul provocat cu premeditare. Locuiește într-o căsuță… Început de Corina Militaru |
17 |
Ian 9, 2015 Răspunsul lui Corina Militaru |
RevedereaMotto: Fiecare om își scrie propria poveste în jurul unei experiențe, nu mai puțin adevărată decât oricare altă versiu… Început de Corina Militaru |
6 |
Dec 8, 2014 Răspunsul lui Corina Militaru |
NecunoscutulCine o fi? mă întreb ieşind din casă. Această nelămurire mă urmăreşte zi şi noapte de un timp. Traversez grădina inspirând… Început de Corina Militaru |
20 |
Apr 30, 2014 Răspunsul lui Corina Militaru |
Povestea măriiTăcere. În sfârşit tăcere. Tânjesc după tihna orelor târzii din noapte, mai ales în acest anotimp când zilele lungi şi zgom… Început de Corina Militaru |
19 |
Apr 17, 2014 Răspunsul lui Corina Militaru |
ScenariulLocuiesc în mintea mea printre gânduri. De fapt mă identific cu ele, strămutându-mă dezordonat în timp şi spaţiu la nesfârşit.… Început de Corina Militaru |
23 |
Apr 11, 2014 Răspunsul lui Corina Militaru |
Scrisoarea (fragment din volum în lucru) IIMâinile apucau mecanic ştiulete după ştiulete, parcă ar fi fost la un concurs. Boabele de porumb loveau brutal pereții găleții de… Început de Helene Pflitsch |
2 |
Apr 1, 2014 Răspunsul lui Corina Militaru |
© 2023 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor