Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Unde se duc iubirile când mor!Unde se duc iubirile când mor? Asculta parcă la infinit, o melodie tristă cântată chiar de propria inimă, pulsa fiecare… Început de Ada Nemescu |
15 |
Dec 5, 2022 Răspunsul lui Ada Nemescu |
Stelele viseazăEra prea disperat să fie credibil! La fel ca Dorothy pe tărâmul fermecat, și-a dat seama că singura opțiune era să-și înfrângă temerile,… Început de Ada Nemescu |
8 |
Sep 17, 2021 Răspunsul lui Ada Nemescu |
Precizie… matematică!Rutina, fără să-ţi dai seama, te transformă după mulţi ani într-un robot. Iar atunci când viaţa nu te mai obligă să execuţi… Început de Emil Dumitru |
5 |
Iul 2, 2017 Răspunsul lui Ioniţă Gabriela |
Să ating oameniM-am întors acasă, în orașul meu natal. Învins, fără doar și poate. Soția mea, Adela, mă îndeamnă de vreo șase luni… Început de Corina Militaru |
16 |
Apr 26, 2017 Răspunsul lui Corina Militaru |
PodulGândurile se îmbinau cu prezentul şi amintirile în mintea ei, în aceea zi, când după atâţia ani îşi adunase curajul să se întoarcă, poa… Început de Agafia Drăgan |
7 |
Apr 21, 2017 Răspunsul lui Nikol MerBreM |
CITATUL LUI GARCIAAu trecut ani de atunci, dar întâmplarea îmi revine în memorie mai ales când trec sau mă plimb printr-un parc. Era pe l… Început de Emil Dumitru |
9 |
Apr 21, 2017 Răspunsul lui Emil Dumitru |
O iarnă de coșmarCăsuța de la poalele muntelui părea gata să se prăbușească sub mormanul de zăpadă care o învelea. Veche și sărăcăcioasă, cu zugrăveala… Început de Camelia Ardelean |
9 |
Mai 9, 2016 Răspunsul lui Camelia Ardelean |
OrbulFredonând uşor o melodie, mă mişc cu precizie pregătindu-mă să încep o nouă zi de muncă. Un duş, un sandvici, machiajul discret, îm… Început de Corina Militaru |
32 |
Mai 9, 2016 Răspunsul lui Corina Militaru |
Încă o zi în libertate. Obsesia posesieiSă mă lamentez? Să-mi plâng de milă? Asta fac în restul timpului, azi doar spun… Cine nu posedă, nu are nimic de pierdut. E o vorbă…în vânt… Început de Mihai Cotea |
4 |
Apr 1, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
Cu taxă inversăAș fi plătit pentru discuția noastră de ieri. Să fi sunat cu taxă inversă, dragă. Ne-am vorbit. Dar când ne-am și spus ceva? Ai sufletul su… Început de Mihai Cotea |
14 |
Feb 20, 2016 Răspunsul lui Mihai Cotea |
© 2023 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor