Sortare după :
Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
---|---|---|
Zilele în trupul femeii de ieriE rece. În ciuda aerului imbâcsit, niciodata nu mi-a fost mai rece. Ma uit in gol. Forme geometrice îmbracă cerul în axe și unghiuri. A tr… Început de Mihaela Roxana Boboc |
2 |
Iul 22, 2014 Răspunsul lui Mihaela Roxana Boboc |
Un mormânt gol nu poate adăposti un spirit vagabondNu, dragostea nu e un loc unde să intri cu bocancii. E templul unde se intră desculț, umil și lepădând orice ar fi în plus. O boală lăuntr… Început de Mihaela Roxana Boboc |
8 |
Iul 16, 2014 Răspunsul lui Mihaela Roxana Boboc |
CuvântulNu-mi aduc aminte primele mele cuvinte, acestea sunt darul copiilor către părinți, și ei îl poartă în suflet peste ani precum un balsam în… Început de Mihaela Roxana Boboc |
7 |
Iun 21, 2014 Răspunsul lui Mihaela Roxana Boboc |
Lumea din nucăDe sub cărămizile așezate cu grijă în ziduri inefabile de culoare, sufletul meu răzbate prin porii versului adâncit de umbre. Poat… Început de Mihaela Roxana Boboc |
16 |
Mai 29, 2014 Răspunsul lui Mihaela Roxana Boboc |
Pur și complicatEra odată un boț de copilărie, cu nimic mai special decât a altora. Vise care încăpeau în ghiozdanul cu bretele late, în coperțile cărților… Început de Mihaela Roxana Boboc |
6 |
Mai 8, 2014 Răspunsul lui Mihaela Roxana Boboc |
EmmaPrimele zile în Strasbourg au fost de tatonare pentru Emma. Începea ziua târziu, așa cum începeau toate diminețile ei de câțiva ani încoace… Început de Mihaela Roxana Boboc |
16 |
Nov 16, 2013 Răspunsul lui Mihaela Roxana Boboc |
© 2023 Created by Ion Lazăr da Coza.
Oferit de
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor