În limba română nu există un verb nobil  care să exprime actul amoros, excluzîndu-l pe  cel vulgar și ignobil prea bine cunoscut. Un verb care să transmită puritatea și mai ales sacralitatea actului amoros, cu iubire și transfigurare reciprocă. De aceea m-am gîndit că ar trebui inventat sau adaptat un astfel de cuvînt, fiindcă la energii noi, trebuie cuvinte noi, și după mai multe căutări, m-am oprit la verbul A ÎNGERI  !

   Conjugat la indicativ prezent ar suna astfel :

   Eu mă îngeresc/ Tu te îngerești/ El, ea se îngerește/ Noi ne îngerim/ Voi vă îngeriți /Ei, ele se îngeresc. Ideea parvine parțial dintr-o poezea jucăușă de-a mea reunită împreună cu alte poezele sub titlul ( Uni)versuri de joacă : Cocoşpîrlă cu gîlmîz/  presupus a fi balcîz,/  sărutat de o bezea/ fără chiloţei pe ea,/ a rămas înţepenit/ pînă cînd s-a dumirit  :/   dacă noi nu ne iubim,/ atunci cînd ne... îngerim ?

   Din  perspectiva mea cred că este cea mai inspirată alegere, căci nu mai necesită explicaţii suplimentare, deoarece orice fiinţă umană curată la suflet şi minte simte intuitiv sensul dublu al verbului A ÎNGERI. Pe de o parte, el exprimă contopirea afectiv - amoroasă a două fiinţe umane, iar pe de altă parte sugerează  devenirea sau înălţarea lor spirituală la cea dintîi treaptă angelică. Astfel vulgara invitație la sex s-ar transforma prin formula : Vreau să mă îngeresc cu tine ! într-o invitație  la o ascensiune spirituală irezistibilă, presupunîndu-se cum am precizat deja, că există iubire și atracție erotică reciprocă între cele două ființe umane de sex opus, desigur !

   Nu e necesar să anticipez reacția ființelor demoniace ori satanice la o asemenea modificare semantică, deoarece se știe ce le poate mintea lor răuvoitoare, care ar demonstra odată în plus rezonanțele anti-divine de care sînt pline, dar îmi place să cred că măcar o parte dintre cunoscători ar exclama Wau ! Ei știu că Îngerii sînt doar prima treaptă a ierarhiilor angelice, urmată de Arhangheli, Întîietori, Stăpîniri, Virtuți (Puteri), Domnii, iar triada cea înaltă aparține entităților angelice cunoscute sub numele de Tronuri, Heruvimi și Serafimi.

    Așadar, în viitor nu se va mai pune întrebarea banală și clișeistică : vrei să faci amor cu mine ? ...ci superba formulare : vrei să ne îngerim pîn’ la serafim ? Sugerez ca această formulă nouă să fie adoptată imediat, fiindcă ne va ajuta gradat să ascensionăm în dimensiunile superioare odată cu Marea Translație ce va să fie în curînd ! Mai la urmă nu trebuie să descriu ce entuziast aș fi dacă astăzi cineva drag mie cu numele de Tantrini m-ar întreba : Frate Arbatel, vrei să ne îngerim mai multicel ? !...O numesc Tantrini pentru că este cea mai înzestrată tantrică, ba chiar cea mai excepțională dintre cele cunoscute de mine pe viu, prin aceea că poate face orice bărbat novice într-ale continenței sexuale, un continent fără probleme pe parcursul mai multor ore de amor ebluisant, urmate din partea ei de  trăiri  fascinante în lumile superioare, pe care bărbatul le va asculta apoi stupefiat !

 

 

Ori poate că mai bine ar fi să iau chiar eu inițiativa : Tantrini, vreu să mă îngeresc cu tini !!

     Sau dacă nu vizăm pe cineva anume, putem folosi formula mai generală : Splendide făpturi feminine, vrea careva să se îngerească acum cu mine ? Prin acum se subînțelege perioada înainte de Marea Translație, fiindcă după translație cei mai mulți dintre noi vor beneficia de multă adorație ! Și în legătură cu acest subiect, este bine de știut că există voci de încredere care susțin că Marea Translație în dimensiunile superioare a unei  părți din umanitate se va realiza chiar în acest an de grație 2014 ! Cum se și vede, prin Grație, cu Adorație, trecem prin Marea Translație !

 

Vizualizări: 54

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Adaptarea la o dimensiune superioară ține de ceea ce se află dincolo de minte și de cuvintele ei, zic eu. Deci, nu mi se par foarte importante formulele de exprimare, ci simțirile din spatelelor lor. :)

Care ar fi lucrurile pe care le amestec...pentru limpezire ?...Cît despre Marea Translație, vă recomand filmul : Cometa Ison.Evenimentul.Adevărul despre ele.

Acolo se spune că toți oamenii vor beneficia de Eveniment, dar nu toți  vor urma impulsul evolutiv generat de Eveniment.

iris marinov a spus :

E părerea d-voastră ... dar poate suna destul de ciudat " a îngeri"pentru ceea ce doriţi a fi un sens... şi pare că amestecaţi lucrurile, iar" Marea Translaţie", nu ştiu dacă  aduce beneficii!

E doar o altă  părere!

„Uzul impune!”

Poate că peste zeci de ani o să strig după/la ibovnica mea: „- Marghioalooo, hai sî ni îngerim, faaa!” și ea să-mi răspundă „- Ai bolânzât, măă??? Di ci vrei sî ni sinucidim, o căz' guvernu'??!”

Cât despre Marea Translație... încă nu mi-a trecut greața de Calendarul Maya...

Stimă pentru bunele intenții!

da Coza

PS: Pentru astfel de discuții avem Grupul SPUNE-ȚI PĂREREA. Link: http://insemneculturale.ning.com/group/spune-ti-parerea-dezbateri

Răspunde la discuţie

Insignă

Se încarcă...

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

link-uri utile

              REGULAMENT site

                       **********

http://DIACRITICE.opa.ro/

descarcă AUTO CORECT!

http://DEXonline.ro/

Dicționar de SINONIME

Dicționar de RIME

Haiku, Tanka, Senryu...

           Vă invităm să citiți și:

La ceas aniversar

Figuri de stil

 Folosirea virgulei

Activitatea Recentă

Vasilisia Lazăr (da Coza) a lăsat un comentariu pentru Corneliu Neagu
cu 1 oră în urmă
Utilizatorului Gabriel Cristea îi place postarea pe blog sura8 a lui Djamal mahmoud
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului Gabriel Cristea îi place postarea pe blog Trec anii a lui Elena Mititelu
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului Denisa Curea Popa îi place postarea pe blog Cât valurile răbufnesc în stâncă... a lui Valeria Merca
cu 4 ore în urmă
Utilizatorului Denisa Curea Popa îi place postarea pe blog Inferno a lui Laura Cozma
cu 4 ore în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Plângând în ploaie a lui DOBRIN MARIA
cu 5 ore în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Vinovată de nicio vină a lui Agafia Drăgan
cu 6 ore în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Asociaţia secretă „Broscoiul” a lui Ionel Mony Constantin
cu 8 ore în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Un comunist adevărat a lui Ionel Mony Constantin
cu 9 ore în urmă
Corneliu Neagu este acum membru al ÎNSEMNE CULTURALE
cu 9 ore în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Cu mâinile tăiate a lui Ionel Mony Constantin
cu 9 ore în urmă
Postare de log efectuată de Elena Mititelu
cu 12 ore în urmă
Vasilisia Lazăr (da Coza) a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Inferno a utilizatorului Laura Cozma
cu 18 ore în urmă
Vasilisia Lazăr (da Coza) a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog sura8 a utilizatorului Djamal mahmoud
cu 18 ore în urmă
Utilizatorului Vasilisia Lazăr (da Coza) îi place postarea pe blog sura8 a lui Djamal mahmoud
cu 18 ore în urmă
Utilizatorului Vasilisia Lazăr (da Coza) îi place postarea pe blog Inferno a lui Laura Cozma
cu 18 ore în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Idolul şi... Ionel Anapoda a lui Ionel Mony Constantin
cu 19 ore în urmă
Utilizatorului Gabriel Cristea îi place postarea pe blog Autoportret Anne Frank a lui Costel Zăgan
cu 21 ore în urmă
Gabriel Cristea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog S-a cernut somnul pădurii a utilizatorului Gabriel Cristea
cu 22 ore în urmă
Mirela Ciupercă a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Sensul cunoașterii a utilizatorului Mirela Ciupercă
cu 23 ore în urmă

© 2019   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor