Dacă s-ar aduna toate trăsăturile pozitive de caracter  de la pisicuţe, căţeluşi, iepuraşi, ursuleţi şi răţuşte, ar rezulta o glamorenă.Acest animăluţ de origine extraterestră,  care va fi cunoscut de umanitate abia peste cîţiva ani, trăieşte deocamdată în cîteva zone greu accesibile ale planetei noastre, anume în acele locuri de taină pe unde fraţii noştri benefici întru raţiune din  Cosmos şi-au construit adăposturi ferite de ochii răuvoitori ai Hlăpăilor, care, aşa cum spuneam altă dată, se constituie într-o Elită Ocultă malefică, fiind instrumentul Necuraţilor pe Pămînt.

    Glamorenele au dimensiunea unei pisicuţe, blăniţă de  diferite culori şi o codiţă foarte stufoasă, dar ceea ce nu poate fi transpus în cuvinte este drăgălăşenia lor. Pur şi simplu trebuie văzută o glamorenă pentru a te convinge că sînt animăluţele cele mai frumoase, mai drăgălaşe, mai afectuoase, mai simpatice, mai plăcute, mai inteligente, mai pisi-căţe-iepu-ursu-răţuşcoase minunăţii care vor fi existînd oriunde în Universul cunoscut !

   Creatorul Divin s-a întrecut pe sine în crearea acestui animăluţ super-arhi-afectuos ! Dacă unei fiinţe umane i s-ar arăta această splendoare de afectivitate şi drăgălăşenie, şi ar rămîne stană de piatră lîngă el, atunci acel om cu siguranţă face parte din rasa reptilienilor, avînd doar o formă umană, fie dobîndită prin experimente genetice  secrete şi necunoscute încă umanităţii, fie că este doar o proiecţie holografică a unei creaturi reptiliforme !

   Rolul glamorenelor este cel de a-i pune pe oameni, oricare ar fi provenienţa lor - terestră sau extraterestră – în rezonanţă cu Maha-anahata cosmică, respectiv Centru Iubirii Macrocosmice.Trebuie precizat din capul locului că glamorenele parcă întrupează nu doar iubirea Macrocosmică, ci şi delicateţea, gingăşia şi tandreţea pe care toate animăluţele drăgălaşe de pe planeta noastră enumerate la început, le manifestă cu vîrf şi îndesat.

    Asta vrea să însemne că nu te-apuci să rupi o glamorenă în două, cum se spune despre pisici, nici să călăreşti glamorena ca pe căţeluşi, nici să o storci ca pe o răţuşcă, aşa cum mai procedează unii copii rîzgîiaţi sau proşti  ai rasei umane.Dacă îi faci cel mai mic rău unei glamorene, ea scoate un scîncet atît de sfîşietor, încît  este cu putinţă nu doar să te impresioneze pînă la lacrimi, ci chiar să te obsedeze cîteva zile la rînd, producîndu-ţi remuşcări sfîşietoare !

  Chiar nu e de glumit cu umorul  negru la glamorene !  Ele au răbdare cu fiinţa în preajma căreia trăiesc, îi suportă hachiţele sau fiţele, dar dacă omuleţul care a avut graţia să primească o glamorenă în dar, nu a ştiut să o preţuiască, şi i-a produs repetate suferinţe, cu voie sau fără voie, atunci ele pur şi simplu părăsesc acea fiinţă umană, nefiind ataşate precum căţeluşii de cel care i-a crescut şi hrănit o vreme.

    O altă caracteristică a glamorenelor este empatia faţă de prietenul sau prietenii lor umani, deoarece termenul de stăpîn este cu totul impropriu în interacţiunile cu aceste creaturi minunate. Ele par să citească gîndurile oamenilor şi să se conformeze unor dorinţe nerostite ale acestora. De pildă, pot lua o anume poziţie foarte jucăuşă minute în şir, cum ar fi aceea de a sta întinse pe spate cu cele patru lăbuţe răsfirate pe laterală, ca şi cum ar realiza Relaxarea yoghină completă. Mai mult, dacă omul din preajma lor practică yoga sau orice alt tip de gimnastică, atunci glamorenele  adoptă acele posturi de o manieră atît de irezistibil de simpatică, încît oricît de leneş ar fi practicantul şi tot ar fi impulsionat să-şi facă exerciţiile yoghine în mod consecvent, pe care unii dintre noi parcă au uitat a le mai realiza altă dată decît la sala de curs!

    Din această pricină s-a dedus că sînt inteligente, o inteligenţă a inimii, mai degrabă,  decît a minţii, ar spune unii, dar după părerea autorului, aceea este inteligenţa adevărată ! Glamorenele par să ştie intuitiv că în domeniul sporirii afectivităţii la oameni, prea mult nu este niciodată destul ! Şi cum oamenii de astăzi, inclusiv povestitorul, sînt anemici în plan afectiv, cu atît mai mult ar fi  de dorit glamorenele la casa fiecăruia dintre noi, ceea ce foarte probabil se va realiza în viitor. Pînă atunci însă, pînă să merităm acest Dar Divin, tot ce putem face este să vorbim despre ele, poate că dorindu-ne compania lor şi mentalizîndu-le cu cît mai multă putere, le vom atrage mai repede în această lume sumbră, unde cei mai mulţi dintre noi avem nevoie de astfel de animăluţe neînchipuit de afectuoase şi drăgălaşe !

    Datorită rezonanţei lor cu Centrul Iubirii Universale, glamorenele au fost sau vor fi folosite cu deosebire în cazurile disperate ale oamenilor care şi-au pierdut o fiinţă iubită şi sînt devastate de suferinţă, în cazul mamelor care şi-au pierdut copiii  sau a copiilor care şi-au pierdut ambii părinţi ori numai unul dintre ei, adică rolul lor terapeutic la nivel psihic este indubitabil cel mai important ! Ba chiar sînt de folos şi în cazul bolilor fizice, aducînd alinare sau vindecare, dar asta numai dacă fiinţa umană în cauză îşi trezeşte realmente puterea de a iubi  din ce în ce mai intens, pentru că, aşa cum se ştie, izvorul tuturor tămăduirilor este Iubirea Divină Totală şi Necondiţionată !

   Se vede treaba că umanitatea nu merită  încă Darul iubirii necondiţionate pe care ni-l oferă glamorenele şi, de altfel, atmosfera, atît fizică, precum şi cea subtilă, e mult prea otrăvită în acest veac pentru ca glamorenele să poată supravieţui acum şi aici, pe această planetă lugubră ! Poate că peste doi- trei ani, după ce va fi anihilat răul instituţionalizat de pe Pămînt, prin Graţie Divină, glamorenele ne vor însoţi mai mereu pe cei mai mulţi dintre noi în această Mare Aventură care este Viaţa de pretutindeni înspre Glorificarea ei supremă în   Absolutul Divin !

 

Vizualizări: 60

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Evident !...de precizat totuși că termenul l-am găsit singur inițial și apoi l-am verificat pe internet ( cel puțin așa îmi amintesc ) !

iris marinov a spus :

izvorul tuturor tămăduirilor este Iubirea Divină Totală şi Necondiţionată !

glamorene, vine de la glamour?

 Se vede treaba că umanitatea nu merită  încă Darul iubirii necondiţionate pe care ni-l oferă glamorenele şi, de altfel, atmosfera, atît fizică, precum şi cea subtilă, e mult prea otrăvită în acest veac pentru ca glamorenele să poată supravieţui acum şi aici, pe această planetă lugubră !  Ce-ar spune o glamorenă(preiu termenul) despre această afirmație? :)

Ar fi întru totul de acord, presupune autorul că ar spune glamorena !...Oarecum conex cu discuția, am citit pe undeva că există copii pe biosferele (  navele) extratereștrilor care așteaptă ca vibrațiile planetei și ale omenirii să crească suficient de mult pentru ca ei să poată supraviețui aici. Sensibilitatea lor este atît de mare,  încît ei suferă ( se pare ) destul de mult la masacrarea pădurilor, darmite la masacrarea animalelor sau oamenilor ! Iar noi ne-am obișnuit cu aceste masacre atroce, de parcă ne-ar fi crescut piele reptiliană pe suflet ! !

Dacă nu aţi fi scris şi ultimul paragraf vă întrebam de unde se procură aceste glamorene... că vreau şi eu una. Însă am înţeles că încă nu se pot adapta la viaţa feroce pe care o avem, simţămintele noastre încă nu merită asemenea fineţuri. Şi când spuneţi de doi-trei ani... cât de generos sunteţi!

Am citit cu multă plăcere acest text care mi-a eliberat sufletul de stres, măcar pentru timpul ocupat cu el.

Sofy

Dacă este adevărat ce spuneți ( nefiind  doar un simplu compliment politicos ), înseamnă că mi-am făcut o karma bună..un pic măcar !

Răspunde la discuţie

Insignă

Se încarcă...

link-uri utile

              REGULAMENT site

                       **********

http://DIACRITICE.opa.ro/

descarcă AUTO CORECT!

http://DEXonline.ro/

Dicționar de SINONIME

Dicționar de RIME

Haiku, Tanka, Senryu...

           Vă invităm să citiți și:

La ceas aniversar

Figuri de stil

Folosirea virgulei

DONAȚII

Pentru cei care doresc să susțină acest site, DONAȚII

la: RO82RZBR0000060016707555

titular cont: Lazăr Vasilisia (Raiffeisen Bank)

*****************

Donatori (nume sau pseudonim),

începând cu sept. 2019:

 Mica - 260 lei

 Valeria Merca - 250 lei

Activitatea Recentă

Utilizatorului Vasile Burduşa îi place postarea pe blog Orar de fată mare a lui Costel Zăgan
cu 10 minute în urmă
Lui Mihaela Chitic i-a plăcut discuţia Labirintul verde - III - a lui Emil Dumitru
cu 2 ore în urmă
Utilizatorului Laura H. îi place postarea pe blog Efect Bacovia a lui Costel Zăgan
cu 5 ore în urmă
Utilizatorului Laura H. îi place postarea pe blog Și-i toamnă... a lui Blăjan Ovidiu
cu 5 ore în urmă
Utilizatorului Vasile Burduşa îi place postarea pe blog Niște cizme a lui Costel Zăgan
cu 6 ore în urmă
Gabriel Cristea a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Am zburat a utilizatorului Gabriel Cristea
cu 6 ore în urmă
Utilizatorului Gabriel Cristea îi place postarea pe blog Efect Bacovia a lui Costel Zăgan
cu 6 ore în urmă
Postare de log efectuată de Costel Zăgan
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Valeria Merca îi place postarea pe blog Am zburat a lui Gabriel Cristea
cu 7 ore în urmă
Valeria Merca a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Am zburat a utilizatorului Gabriel Cristea
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Valeria Merca îi place postarea pe blog Mă întreb... a lui Lidia Pervu
cu 7 ore în urmă
Valeria Merca a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Mă întreb... a utilizatorului Lidia Pervu
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Valeria Merca îi place postarea pe blog Doină neaoșă a lui Gabriel Cristea
cu 7 ore în urmă
Valeria Merca a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Doină neaoșă a utilizatorului Gabriel Cristea
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Denisa Curea Popa îi place postarea pe blog Am zburat a lui Gabriel Cristea
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Denisa Curea Popa îi place postarea pe blog Doină neaoșă a lui Gabriel Cristea
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Valeria Merca îi place postarea pe blog Orar de fată mare a lui Costel Zăgan
cu 7 ore în urmă
Valeria Merca a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Orar de fată mare a utilizatorului Costel Zăgan
cu 7 ore în urmă
Utilizatorului Valeria Merca îi place postarea pe blog Și-i toamnă... a lui Blăjan Ovidiu
cu 8 ore în urmă
Valeria Merca a adăugat comentarii în legătură cu postarea de blog Și-i toamnă... a utilizatorului Blăjan Ovidiu
cu 8 ore în urmă

© 2019   Created by Ion Lazăr da Coza.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor